Μην αρχίζεις τη μουρμούρα:  Η Τούλα ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τα λογιστικά της

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Τούλα ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τα λογιστικά της

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Φάνης και η Ζωή κάνουν προσπάθειες να επιπλώσουν το σπίτι τους και αποφασίζουν να στήσουν ένα κόλπο στον Κανάτη.

Την ίδια ώρα, ο Μηνάς και η Ζουζού κάνουν ένα μικρό βήμα οικειότητας, όμως ο Βύρωνος υποψιάζεται ότι η γυναίκα δεν τον θέλει, γιατί την ενδιαφέρει ο Βαγγέλης. Στη Θεσσαλονίκη τώρα, ο Μπάμπης συζητάει με τον Χάρη και καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη ώστε να μη φύγουν με τη Σοφία στον Μπελοκομίτη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουν.

Mourmoura-(1).png

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Εν τω μεταξύ, στην Άρτα, η Τούλα προσκαλεί τον Ηλία σε ένα ριγιούνιον παλιών συμμαθητών και η Ελπινίκη μουρμουράει στον γιο της για να πάει, μήπως βρει και καμμιά δουλειά. Τις επόμενες ημέρες, ο Φάνης γνωρίζει το αγόρι της Ζωής, τον Χρήστο, και συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα συμπεριφέρεται περίεργα μπροστά του. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης βρίσκει στο σπίτι της Σοφίας κάποια πράγματα που παραπέμπουν σε μάγια και είναι σίγουρος πως αυτά φταίνε που ο Χάρης και η κόρη του δεν τα πάνε καλά.

1698322622267-425677908-Mourmoura-(1).jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η Ξένια πείθεται και κάνουν τα πάντα για να τα πετάξουν, όμως η Σοφία έχει άλλη εξήγηση περί μαγείας. Ταυτόχρονα, η Τούλα έχει πρόβλημα με τον λογιστή της και ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τα λογιστικά της, ενώ ο Βαγγέλης «ψαρεύει» τη Ζουζού και καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεται για τον Μηνά.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved