Ναυάγιο - Λέκκας: «Διαβάζω σκηνές στο σενάριο που είναι λες και τις είδα στην υπόθεση των Τεμπών»

Θάνος Λέκκας

Media

Ναυάγιο - Λέκκας: «Διαβάζω σκηνές στο σενάριο που είναι λες και τις είδα στην υπόθεση των Τεμπών»

Το Ναυάγιο: Αν υπάρχει ένας ευσυνείδητος ήρωας στην τηλεόραση αυτή την περίοδο, αυτός σίγουρα είναι ο Μιχάλης Αργυράκης που υποδύεται με μαεστρία ο Θάνος Λέκκας.

0 ηθοποιός τονίζει πως ο Μιχάλης θα υπερασπιστεί τα δεκάδες θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο ναυάγιο, παρόλο που θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη του προς όλες τις κατευθύνσεις.

thanos-lekkas-(8).jpg

Θάνος Λέκκας



Αγχώνεστε με την άνοδο της μυθοπλασία των τελευταίων ετών; Ανά τα χρόνια έχουμε δει πως μετά την άνθιση ακολουθεί η ύφεση.

«Σε όλα τα πράγματα συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στην τηλεόραση. Maς είχε ενημερώσει χρόνια πριν για τη βαρύτητα ο Νεύτωνας. Ο,τι ανεβαίνει κατεβαίνει και όπως είναι λογικό δεν μπορούν πάντα οι δημιουργοί να έχουν καλές ιδέες. Ωστόσο δεν αγχώνομαι με κάτι. Συνήθως ακολουθώ τα πράγματα που γίνονται. Εχω τις δουλειές μου στο θέατρο, κάνω μεταγλωττίσει κ.ό. Δεν είμαι αναλυτής της προόδου της τηλεόρασης, θα έλεγα απλά ότι επωφελούμαι αυτή την περίοδο και χαίρομαι που είμαι κομμάτι της».

Και μάλιστα κομμάτι μιας ξεχωριστής σειράς, μιας πραγματικής ιστορίας που συγκλόνισε τον κόσμο χρόνια πριν.

«Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και η δουλειά γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς όλους όσοι βίωσαν το ναυάγιο με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Η αρχή γίνεται με την τραγωδία που παρακολουθήσατε, η οποία θα ενώσει τους ανθρώπους και θα διαμορφώσει τις ζωές τους, θα δείτε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα σε αντίστοιχες περιπτώσεις μετά από μια μεγάλη τραγωδία. Είναι τραγικά επίκαιρο το κείμενο. Πολλές φορές διαβάζω σκηνές στο σενάριο που είναι λες και τις είδα στην υπόθεση των Τεμπών».

1698314910028-904277248-thanos-lekkas-(5).jpg

Θάνος Λέκκας

Και όπως φαίνεται, ο Μιχάλης θα πρωτοστατήσει από εδώ και πέρα.

«Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Ενα σωστό πρότυπο για τη χώρα. Προσπαθώ να αποδώσω έναν άνθρωπο που δεν θα είναι ξερός και απόλυτος. Προσπαθώ να τον δω σαν ένα άνθρωπο που χαίρεται τη ζωή, θέλει να είναι όλοι καλά και όταν οι δικοί του βάλλονται, θα κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει. Αυτή είναι η πρόκληση για μένα και ακόμα έχουμε μεγάλο δρόμο στο να δείξουμε ποιοι είναι τελικά οι χαρακτήρες του ναυαγίου, θα δούμε τον φόβο, τον δισταγμό, την εγκατάλειψη, την αγωνία. Ο Μιχάλης Αργυράκης όπως θα δούμε είναι ένας στιβαρός τύπος και προσπαθώ να βρω μέσα από αυτή την ποιότητα τις αποχρώσεις των παραπάνω συναισθημάτων».

Θα τα βάλει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία;

«Την αλήθεια εκείνος την ξέρει αλλά έτσι όπως είναι η νομοθεσία στην Ελλάδα, άντε να βρεις το δίκιο σου. Και το λέω με την έννοια ότι όταν συμβαίνει κάτι, δεν παίρνει ποτέ η μπάλα εκείνους που θα έπρεπε. Ναι, ο Μιχάλης θα παλέψει για εκείνους που δεν τα κατάφεραν».

thanos-lekkas-(9).jpg

Θάνος Λέκκας

Θα έχουν προσωπικό κόστος οι κινήσεις του;

«Σε όλη τη σειρά, δεν νομίζω να υπάρχει ήρωας που δεν θα έχει προσωπικό κόστος. Θυσιάζεις κάτι, πάντα για κάτι άλλο και αυτό είναι το συγκινητικό κομμάτι σε κάθε ιστορία καθώς αυτό θα σου δώσει δύναμη και ορμή για να πας παρακάτω. θα τα βάλει με τον Βασιλείου και με όσους θα έχουν θράσος στην προσπάθειά τους να καλύψουν πράγματα και κινήσεις. Είναι πολύ... σημερινό όλο αυτό. Το κοινό θα αναγνωρίσει συμπεριφορές που έχουμε δει στη μικρή μας οθόνη σε Αιτήματα που μας έχουν απασχολήσει από καιρό σε καιρό»

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved