Θάνος Λέκκας: Η κάθαρση στο Ναυάγιο και το ερωτικό τρίγωνο στο Γιατρό

Ο Θάνος Λέκκας στο Ναυάγιο και στο Γιατρό

Media

Θάνος Λέκκας: Η κάθαρση στο Ναυάγιο και το ερωτικό τρίγωνο στο Γιατρό

Για τις εξελίξεις στη σειρά Το Ναυάγιο αλλά και της σειράς Ο γιατρός, οπού πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θάνος Λέκκας.

Η σχέση του Μιχάλη με τον Ιπποκράτη ποια θα είναι;

«Δεν το ξέρω πώς θα διαμορφωθεί η σχέση τους γιατί είναι δύο πόλοι αντίθετοι. Στα σενάρια που έχω στα χέρια μου ο Ιπποκράτης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικής ευθύνης και καθήκοντος. Είναι υπόδειγμα ανθρώπου».

thanos-lekkas-(8).jpg

Θάνος Λέκκας

Λένε όμως ότι θα πάρει το μέρος της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

«Αν συμβεί αυτό, φαντάζομαι πως θα έχει τους λόγους του. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αγνοώ. Ο Ιπποκράτης είναι στρατιωτικός και έχει την αίσθηση καθήκοντος, ενώ ο Μιχάλης είναι μηχανικός επιβατικού πλοίου, πιο λαϊκός άνθρωπος. Δεν μπορούν να ενωθούν αυτοί οι δύο. Ειδικά στην εποχή που ακολουθεί, όπου ο λαός και ο στρατός χωρίζονται».

Δικαιοσύνη τελικά θα αποδοθεί;

«Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό. Σίγουρα θα υπάρχει αγώνας και θα επέλθει η κάθαρση μοιραία. Όμως δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο κανάλι, έχετε φορέσει μια ιατρική ρόμπα.

«Είμαι στον Γιατρό του ALPHA, άλλου είδους δουλειά εκεί, εξίσου σημαντική με εκείνη του μηχανικού».

1698314909960-892266311-thanos-lekkas-(1).webp

Θάνος Λέκκας

Δυνατό το επιτελείο της κλινικής πάντως

«Και δυνατός ο τρόπος που αποδίδονται τα περιστατικά με τη βοήθεια του σκηνοθέτη μας Γιώργου Παπαβασιλείου. Μια πολύ ανθρώπινη σειρά στη λογική των ιατρικών πρότζεκτ που έχουμε απολαύσει κατά καιρούς, που θέλει να εστιάσει στην ψυχολογία του ασθενή και πώς αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με το ποιον-έχει απέναντι του».

Θα βοηθήσει ο ήρωάς σας να ανακτήσει τη μνήμη του Ανδρέα;

«Όλοι θα εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία, θα βοηθήσουν με διάφορα στοιχεία. Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και το τρίγωνο των Ανδρέα, Σοφίας και Μιχάλη. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτό. Τι κάνεις αλήθεια όταν η γυναίκα που αγαπάς είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον;».

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved