Το Ναυάγιο huge spoiler: Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος – Έχει σκοτώσει τη γυναίκα του

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

Media

Το Ναυάγιο huge spoiler: Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος – Έχει σκοτώσει τη γυναίκα του

Το Ναυάγιο: Έvας ευγενικός και γενναίος άντρας που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του σωστά, φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένα$ δολοφόνος, όμως αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, Κλαίρης και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του, Μεγάλου Καναλιού.

navagio-(1).jpg

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδελφής της γυναίκας του να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, πολλέ5 φορές θα προσπαθήσει να αποκρύψει στοιχεία, όμως κάποιο από όλα αυτό θα οδηγήσουν την αστυνομία στο προφανές.

«Είχε εραστή, μου το είχε πει ότι θα με άφηνε και παρόλο που με πόναγε, δεν της ζήτησα ποτέ να πάρουμε διαζύγιο», θα συνεχίσει να λέει ο ισχυρός άντρας τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν θα σταματά να τον ανακρίνει.

navagio-(3).jpg

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

«Έχω και μια αξιοπρέπεια που δεν μου επιτρέπει να την ψάχνω», θα τους πει και σχεδόν θα τους πείσει. Τουλάχιστον μέχρι-m στιγμή που θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις.

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved