Fame story: Η κόντρα του Fipster με τους σπουδαστές που δεν τον θέλουν - Η Πηγή Δεβετζή έρχεται!
Media

Fame story: Η κόντρα του Fipster με τους σπουδαστές που δεν τον θέλουν - Η Πηγή Δεβετζή έρχεται!

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με κάλεσμα για γυμναστική, επιφυλάσσει η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης μας μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story και προσπαθεί να ξυπνήσει τους σπουδαστές και να τους πείσει να σηκωθούν για να ακολουθήσουν ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα άσκησης, με τον Δημήτρη Κλειδά να επαναλαμβάνει ότι δεν θέλει να γυμναστεί.

Ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία και θέλει να μάθει ποιοι είναι οι 9 σπουδαστές που τον ψήφισαν στην ψηφοφορία με τον Νίνο. Ο μόνος που υποστηρίζει ξεκάθαρα την άποψή του και εξηγεί τους λόγους είναι ο Τίτος. Το μάθημα της ημέρας αφορά τη διαχείριση των αρνητικών σχολίων.

logo-FAME-STORY-transparent.png

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος του Χάρη Κούσιου δημιουργείται ένταση με την Άννα Πολτζόγλου, με τον καθηγητή να της λέει ότι η συμπεριφορά της στο προηγούμενο Live ήταν αντιεπαγγελματική, γιατί δεν ακολούθησε τις οδηγίες, που της είχε δώσει.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη κάνει το fitting των ρούχων, με τα οποία θα εμφανιστούν στο Fame Story Live οι σπουδαστές. Ο Δημήτρης Κλειδάς επαναφέρει το θέμα για το αν μπορούν να αλλάξουν ρούχα μετά την πρόβα τζενεράλε και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της.

1675168148565-873620447-KATSAITI-2.jpg

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές αλλά και για να ανακοινώσει στη Megan Alcandara, ότι το «έπαθλό» της, μετά τη νίκη της στη ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live, είναι να τραγουδήσει με τον Νικηφόρο στο Romeo, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίνο. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους συζητάει στο γραφείο των καθηγητών με τον Στράτο Τζώρτζη, τον Τίτο Λαχανά και τον Μάριο Ματιανό.

theofanous.jpg

Στο συμβούλιο, οι καθηγητές συζητούν και θεωρούν ότι πρέπει να είναι πιο αυστηροί με τους σπουδαστές, γιατί δεν έχουν δει την εξέλιξη, που περίμεναν, ενώ αποφασίζουν για έναν ακόμη προτεινόμενο.

Δείτε εδώ το trailer του Fame Story

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved