Τσιμτσιλή για Μακρυπούλια: «Πιο πολύ στεναχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη»
Media

Τσιμτσιλή για Μακρυπούλια: «Πιο πολύ στεναχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη»

Happy Day: Η συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Ζέτα μίλησε για όλους και για όλα και η παρουσιάστρια του Alpha, εξήγησε για ποιον λόγο στενοχωρήθηκε παρακολουθώντας την συγκεκριμένη συνέντευξη.

«Θέλω να πω για τη Ζέτα Μακρυπούλια... Πιο πολύ στεναχωριέμαι βλέποντας αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι επιτυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια και συνέχισε:

tsimtsilh.jpg

«Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media, βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητά διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, επιτυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη ήταν δυστυχισμένη... Πιο πολύ στεναχωριέμαι…».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved