Έφη Ρασσιά: «Κλονιστήκαμε με το προσωπικό δράμα του Οδυσσέα Σταμούλη»
Media

Έφη Ρασσιά: «Κλονιστήκαμε με το προσωπικό δράμα του Οδυσσέα Σταμούλη»

Η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την επιστροφή της στο θέατρο και τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατο του γιου του.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία: «Επανήλθα στην κωμωδία με την παράσταση “Ένας βλάκας και μίσος”. Έχω κάτι νεανικό και μικροδείχνω, άλλα όταν έρχεται η ώρα ξέρουν ότι μιλάνε με επαγγελματία. Ο θείος μου, Χάρης Ρώμας, μου έλεγε πάντα να έχω γέρο στομάχι».

Και συνέχισε λέγοντας η Έφη Ρασσιά για τον ρόλο της ως «Βάλια» στο «Καφέ της Χαράς»: «Ο κόσμος με αγάπησε μέσα από τον ρολό μου στο “Καφέ της Χαράς” ως ”μικρή Βάλια”. Άκουσα μετά τον ρόλο μου στο ”Καφέ της Χαράς” ότι είμαι καμένο χαρτί. Αυτό με κλόνισε λίγο».

1675202782962-519597730-rassia-2.jpg

Για τον Οδυσσέα Σταμούλη και την συνεργασία τους στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου του ηθοποιού, υπογράμμισε: «κλονιστήκαμε με το προσωπικό δράμα του Οδυσσέα Σταμούλη, είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα του, όποια απόφαση κι αν πάρει. Όταν έγινε το τραγικό γεγονός με τον γιο του, ζήτησε αντικατάσταση, τώρα όμως ήθελε να συνεχίσει. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι υπέροχος στο ρόλο του, μακάρι να ήξερα πως νιώθει. Πριν γίνει αυτό, ο Οδυσσέας Σταμούλης ήταν τόσο λαμπερός πάνω στη σκηνή. Θα είμαστε πάντα δίπλα του και θέλω να πιστεύω ότι το νιώθει».

1698394306382-15815790-stamoulis.jpg

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved