Φιλαρέτη Κομνηνού: «Το εγγόνι μου θα έρθει τον Δεκέμβριο»-Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Μιχαλάκη
Media

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Το εγγόνι μου θα έρθει τον Δεκέμβριο»-Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Μιχαλάκη

Η Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε για την αναμονή και τη συγκίνηση για το εγγόνι της, πώς η Δανάη Μιχαλάκη και ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς, τα καυστικά της σχόλια στα social media και τις αρνητικές κριτικές.

«Ανέκαθεν ήμουν πολιτικό ον, έχω τρέξει στις πορείες, έχω φάει και ξύλο, ατέλειωτες συνελεύσεις στο αμφιθέατρο Φιλοσοφικής, υπήρχε μία μαχητικότητα. Δεν θα ξεχάσω την εικόνα, όταν έρχονταν με επιθετικότητα επάνω μας, άλλα εμείς είχαμε αυτή τη συσπείρωση & το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ μας. Τις μέρες των μεγάλων πυρκαγιών είχα κάνει μία ανάρτηση, γράφοντας «σιωπή», γιατί τους έβλεπα χαλαρούς και ξένοιαστους να πίνουν & να είναι πολύ χαρούμενοι. Μα που είναι η ενσυναίσθηση; Μπορείς να μην έχεις πληγεί από την καταστροφή, άλλα αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταστραφεί, γι΄αυτό έκανα την ανάρτηση ”σιωπή”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είναι πολύ έντονο το θυμικό μου, άλλα το συναίσθημα δεν με έχει προδώσει ποτέ, γιατί είναι πολύ ισχυρή η διαίσθηση μου, η πρώτη μου αίσθηση είναι η πιο σωστή. Δεν ερωτεύομαι πλέον, έχω μπει σε μία κατάσταση απενεργοποίησης, ήταν κάτι που έγινε, ήταν όμορφα, άλλα τα έχω πια αποχαιρετήσει», πρόσθεσε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

komninou1.jpg

Η σπουδαία ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» και μίλησε για τον ρόλο της.

«Υποδύομαι μία αυταρχική μητέρα, που έχει λατρεία για τον ομοφυλόφιλο γιο της, ουσιαστικά τον έχει δέσει με ένα κολιέ μαργαριταριών, σαν ομφάλιο λώρο. Ταξιδεύει με τον γιο της σαν ζευγάρι και το λέει ευθαρσώς, υπάρχει νοσηρότητα στη σχέση τους, μέχρι που ο Σεμπάστιαν σπάει τη σύνδεση τους και δημιουργείται χάσμα», δήλωσε.

«Έχω δεχτεί αρνητικές κριτικές, στα πρώτα χρόνια υπήρχε ένας κριτικός που λίγο-πολύ μου έλεγε να το εγκαταλείψω και να γυρίσω σπίτι μου, άλλα δεν κλονίστηκα».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Φιλαρέτη Κομνηνού έκανε την… ανατροπή, με μία μεγάλη αποκάλυψη.

«Δεν ετοιμάζω κάτι άλλο, θέλω να έχω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι πολύ μεγάλο, θέλω την πολυτέλεια του χρόνου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου. Θα υποδεχτούμε το εγγόνι μου τον Δεκέμβριο, η Δανάη & ο Γιώργος έκαναν ένα οικογενειακό κάλεσμα και ξαφνικά μας το ανακοίνωσαν. Ζούμε τη γλυκιά αναμονή, ανταλλάσσουμε με τη Δανάη καθημερινά φωτογραφίες & βιντεάκια με μωράκια, υπάρχει ένα χτυποκάρδι. Θέλω να είμαι παρούσα και διαθέσιμη να βοηθήσω με το εγγόνι μου, όσο θέλουν τα παιδιά και ζητάνε τη βοήθειά μου», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

1694235951368-262091302-mixalaki-papageorgiou.jpg

Και πρόσθεσε: «Η άφιξη του παιδιού θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε. Θα ασχολούμαι εγώ με άλλες δουλειές; Όταν γέννησα τον Γιώργο ήμουν πολύ μικρή και το βίωσα μέσα από ένα φόβο και ευτυχώς ήρθε η φτερούγα της μάνας μου από δίπλα. Τις ώρες που υπέφερα, δεν θα ξεχάσω την κουβέντα της μάνας μου, «αχ Θεέ μου, δεν γινόταν να ξάπλωνα εγώ σε αυτό το κρεβάτι και να πόναγα αντί για σένα;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved