Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα – «καταγγελία» - «Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά μου…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα – «καταγγελία» - «Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά μου…»

H Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα μήνυμα μιας τηλεθεάτριας που παραλίγο να την πατήσει με διαγωνισμό της στο Instagram, έκανε την αποκάλυψη.


Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Με αφορμή ένα μήνυμα μιας φίλης και το είπα και στο εμπορικό τμήμα του Mega… Μου έστειλε ένα mail, που λέει διαγωνισμός air Frayer, καταγγελία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και τι μου γράφει η φίλη μας «Κυρία Μενεγάκη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο διαγωνισμό που αναγγείλατε… δήλωσα συμμετοχή και την επόμενη μέρα έλαβα ένα mail από άγνωστο λογαριασμό που μου έλεγε συγχαρητήρια κερδίσατε…

eleni-menegaki.jpg

Και στη συνέχεια είναι ένα πορτοκαλί μπάνερ για να πατήσω… και αποφάσισα έτσι να στείλω mail στη φόρμα του Mega για να επιβεβαιώσω αν έχω κερδίσει και έλαβα αρνητική απάντηση και βεβαιώθηκα ότι πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό, έκανα ήδη καταγγελία στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος… και θα προχωρήσω και σε μήνυση… θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω γιατί δεν κατάλαβα από ποιον άντλησαν την πληροφορία από εμένα ή από εσάς »!

eleni-21.jpg


Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Μπράβο σου και καλά έκανες…» και τόνισε η Ελένη Μενεγάκη πως να μην μπερδεύονται οι τηλεθεατές με τον λογαριασμό της στο Instagram: «Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί που χρησιμοποιούν το όνομά μου με κάποιον τρόπο με διάφορες αλλαγές αλλά μόνο ένας λογαριασμός έχει 1, 3 εκατομμύρια ακόλουθους…»!

elenimenegaki_1698231643_3221322959003474860_205797726.jpg

«Τα δικά μου social δεν τα διαχειρίζεται κανείς, για αυτό είναι αργά. Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, που δεν το έχω ότι σώνει και ντε πρέπει να ανεβάζω. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω. Όταν δεν νιώθω, εξαφανίζομαι. Δεν είμαι από αυτούς που το κάνει συστηματικά, άρα μην μπερδεύεστε με εμένα. Ο λογαριασμός ο δικός μου είναι πολύ ξεκάθαρος» υπογράμμισε.
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved