Νύχτα Στάσου: Η πρεμιέρα & η Ασλανίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις στην 1η απόπειρα ως παρουσιάστρια

H Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής Νύχτα Στάσου

Media

Νύχτα Στάσου: Η πρεμιέρα & η Ασλανίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις στην 1η απόπειρα ως παρουσιάστρια

Πρεμιέρα έκανε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τη μουσική εκπομπή Νύχτα στάσου της ΕΡΤ. 

Οικοδεσπότες της η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο κορυφαίος μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών οι οποίοι και καλωσόρισαν μαζί το τηλεοπτικό κοινό, στην πρώτη αυτή απόπειρα της τραγουδίστριας στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια.

Από κοινού υποσχέθηκαν ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού που θα το κάνουν με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο βράδυ, από την ΕΡΤ1.

DSC_2363.jpg

Μαζί τους, με το ταλέντο, τις γνώσεις και την αγάπη της για το ελληνικό τραγούδι, συνεργάζεται η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.
Ο ιστορικός ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης συμμετέχει στην εκπομπή προσφέροντας άφθονο υλικό τεκμηρίωσης. Διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής είναι ο Νίκος Στρατηγός.

Στην παρέα τους, προσκεκλημένοι τραγουδιστές οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και πρόσωπα που σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Δείτε τα πρώτα λόγια της Μελίνας Ασλανίδου και του Χρήστου Νικολόπουλου στην πρεμιέρα:

Οι τηλεθεατές πάντως, υποδέχτηκαν αυτή τη νέα μουσική εκπομπή με πολλή ζεστασιά και αγάπη, ειδικά προς το πρόσωπο της Μελίνας Ασλανίδου που αν και έχει υπάρξει σε τηλεοπτικά σόου, δεν είχε αναλάβει ποτέ εξολοκλήρου την παρουσίαση.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets για την εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved