Media

Επική η αντίδραση της Γερμανού για την Ιωαννίδου που είπε ότι δεν την καλεί στην εκπομπή της

Gossip-tv Team

Μπορεί στο παρελθόν ένας άντρας να τις κρατούσε ενωμένες και μιλάμε για τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό, όμως πλέον φαίνεται πως δεν έχουν την ίδια σχέση. 

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και τη Μαρία Ιωαννίδου που δεν δείχνουν να διανύουν και την καλύτερη περίοδο στη μεταξύ τους σχέση μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού ότι δεν την καλεί η Ναταλία στο Καλύτερα δε γίνεται επειδή η ίδια δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης όποτε προβάλλεται συνέντευξή της.

Η Μαρία Ιωαννίδου με χιούμορ αφού επεσήμανε ότι της λείπει πολύ η Ναταλία Γερμανού, είπε με χαριτωμένο τρόπο πως μάλλον δεν την καλεί στην εκπομπή της η παρουσιάστρια γιατί δεν κάνει τηλεθέαση.

Κάτι που η Ναταλία Γερμανού όχι μόνο αρνήθηκε λέγοντας πως είναι ψέμα και πως ποτέ δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά αποφάσισε να γίνει πιο πρακτική.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά ο αρχισυντάκτης της Βασίλης Δριμούσης και είπε on air πως πρόκειται να της στείλει το κινητό του τηλέφωνο για να λάβει εκείνος τα παράπονά της.

Πήρε λοιπόν το κινητό της τηλέφωνο και όπως είπε, έστειλε στη Μαρία Ιωαννίδου το τηλέφωνο του αρχισυντάκτη για να την ακούσει τι είχε να του πει.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού on air:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved