Ο εκνευρισμός της Καινούργιου & η απάντηση Μικρούτσικου σε Βερνίκο: Εδώ δεν ξέρει την οικογένειά του
Media

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου & η απάντηση Μικρούτσικου σε Βερνίκο: Εδώ δεν ξέρει την οικογένειά του

Super Κατερίνα: Τις δηλώσεις που έκανε ο Βίκτωρ Βερνίκος στην εκπομπή Γεια σου και ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον παρουσιαστή να σχολιάσει τα όσα είπε και έδωσε όπως πάντα την αφοπλιστική του απάντηση.

«Αυτό το παιδί δεν γνωρίζει την οικογένειά του. Θα στενοχωρηθώ εγώ που δεν ξέρει εμένα; Εδώ δεν ξέρει την οικογένειά του. Ας μάθει τη θεία του, αυτούς που τον έστειλαν εκεί που τον έστειλαν. Αφού είμαστε συνάδελφοι και πήγε στην Eurovision, θα έπρεπε να ξέρει ότι η Άνοιξη ήταν δικιά μου. Ο Βερνίκος δεν ξέρει την οικογένειά του, καθαρίσαμε, άρα γιατί να ξέρει εμένα;

vernicos-(2).jpg

Είμαστε όμως συνάδελφοι και αφού πήγε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, θα έπρεπε να λέει ότι ο Ανδρέας έγραψε τους στίχους ενός τραγουδιού. Πάρε τη Σοφία να σου κάνει μαθήματα να πεις την Άνοιξη και αν καταφέρεις να πεις μια φράση σωστά, έχω κάτι λουκούμια από την Πάτρα και θα σου κάνω δώρο τα λουκούμια», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο μιλούσε όμως, κάποιοι κάπνιζαν στο πλατό και η Κατερίνα Καινούργιου, εκνευρίστηκε και δεν δίστασε να το εκφράσει στον αέρα.

«Απλά κάποια πράγματα που γίνονται με εκνευρίζουν που γίνονται μέσα στο πλατό. Καπνίζουν μες το πλατό και αν κλείσει εμένα η φωνή μου να δούμε πώς θα κάνουμε εκπομπή», είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved