Έξω φρενών ο Μικρούτσικος: «Ο άσχετος, ο ανύπαρκτος... Είμαι έξαλλος...»
Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light
Media

Έξω φρενών ο Μικρούτσικος: «Ο άσχετος, ο ανύπαρκτος... Είμαι έξαλλος...»

Τα όσα είπε ο Light στο τελευταίο live του Fame Story για το ρεμπέτικο τραγούδι κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα 30/10 ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα.

Μπορεί στην αρχή να μην ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος ο παρουσιαστής, όμως, έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει στον αέρα, κατηγορώντας τον Light και ξεσπώντας στο πρόσωπό του.

«Είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο δι@ολ@. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ελληνική μουσική, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει τι είναι ο αδερφός μου;

mikroutsikos-(7).jpg

Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος... Μα θα τρελαθούμε; Τον έχουμε και στην επιτροπή ενός talent show, που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας για τον Light; Δεν με κατουράτε λέω εγώ τώρα... Δεν είπα τη γνώμη μου, απλά είμαι έξαλλος», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ως ένα τίποτα αξιολογείται η ελληνική μουσική; Ως ένα τίποτα, boring πράγμα. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί όταν περάσει η μπογιά του; Κριτής της ελληνικής μουσικής ο Light;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Δείτε όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Fame story

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved