«Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα» - Η εξομολόγηση της Ελένης Ουζουνίδου
Media

«Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα» - Η εξομολόγηση της Ελένης Ουζουνίδου

Πρωίαν σε είδον: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα 30/10 η Ελένη Ουζουνίδου και μίλησε για όλα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την προσαρμογή της στην Αθήνα και περιγράφει ένα περιστατικό που της είχε συμβεί, όπου ένας άνθρωπος είχε πέσει και είχε χτυπήσει σε πεζόδρομο στο Θησείο και έσπευσε να τον βοηθήσει.

«Πρώτα πήγα Θεσσαλονίκη για σπουδές, δούλεψα για κάποια χρόνια και μετά έπρεπε να έρθω εκεί που είναι το κέντρο των γεγονότων αυτών. Η Αθήνα στην αρχή μου άρεσε, μένω και στο κέντρο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύομαι, μου φαίνεται δύσκολη η πόλη. Δυσκολεύομαι με τις μετακινήσεις. Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Με τα ταξί έχω τρακάρει δύο φορές. Είναι απρόσεκτοι οι άνθρωποι. Είμαστε σε χαλεπούς καιρούς, περνάμε δύσκολα. Είναι έντονο και το φαινόμενο της βίας, οι άνθρωποι έχουν πάψει να είναι ευγενικοί, δεν υπάρχει ανθρωπιά», είπε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου και συνέχισε:

oyzoynidoy.jpeg

«Είμαι από αυτούς που αν συμβεί κάτι στο δρόμο, επεμβαίνω. Πέρυσι τον Οκτώβριο, ήταν απόγευμα και ένας κύριος λιποθύμησε και έπεσε με τη μούρη, γέμισε αίματα. Παρατήρησα το εξής φαινόμενο: Είχαμε τους Αμερικάνους τότε τουρίστες εδώ και περνούσαν από πάνω. Παιδιά, έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Πήγα να τον σηκώσω, με πρόλαβε ένα παλικαράκι από τα Τρίκαλα. Ευτυχώς έφεραν νερό και λίγο βαμβάκι από τα γύρω μαγαζιά. Τον σηκώσαμε, τον κεράσαμε μια πορτοκαλάδα».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved