Μενεγάκη: «Κάποιος ξηλώθηκε...» - Οι ευχές, η ανθοδέσμη και οι μπηχτές - Πώς πέρασε στα γενέθλιά της
Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη
Media

Μενεγάκη: «Κάποιος ξηλώθηκε...» - Οι ευχές, η ανθοδέσμη και οι μπηχτές - Πώς πέρασε στα γενέθλιά της

Ελένη: Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα Δευτέρα 30/10 αφού βέβαια γιόρτασε τα γενέθλιά της αυτό το Σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια είχε τα κέφια της σήμερα ενώ δέχτηκε και λουλούδια τα οποία μας έδειξε στον αέρα της εκπομπής της.

Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν στο πλατό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της πρόσφερε μια ανθοδέσμη εκ μέρους όλων και την ευχαρίστησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να της πει όταν της έδωσε την ανθοδέσμη, πετώντας για άλλη μια φορά τη μπηχτή του: «Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε...»

ougarezoss.jpg

«Γιατί θα χαθούμε; Είμαστε λίγο αργοί αλλά ριζώνουμε... Ήταν να μην...», απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

«Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος που να έχει γιορτάσει τόσα γενέθλια! Κάποιος ξηλώθηκε... φαίνεται!!», είπε στη συνέχεια ενώ μετά αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ καλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

«Τι γίνεται; Η παραγωγούλα μας ξηλώθηκε; Δεν έχει ανάγκη όμως... Εμείς γιορταστήκαμε, χαρήκαμε και είμαστε ανανεωμένοι μετά από ένα ΠΣΚ υπέροχο!».

Δείτε το βίντεο:

«Δεν το χάνω το Σαββατοκύριακό μου. Είχε άπνοια, δεν κουνούσε φύλλο. Μηδέν μποφόρ. Τα πλοία γεμάτα κόσμο, με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο. Δεν φαντάζεστε τι γινόταν», είπε η παρουσιάστρια για το ΣΚ της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved