Στέλλα Γεωργιάδου: «Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν "πώς κατάντησε έτσι"»
Media

Στέλλα Γεωργιάδου: «Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν "πώς κατάντησε έτσι"»

Fay's Time: Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, ήταν σήμερα 30/10, η Στέλλα Γεωργιάδου και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την εμφάνισή της και αποκάλυψε ότι η τηλεόραση δεν την κολακεύει και ιδιαίτερα.

«Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο και πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες!”. Σε αντίθεση με διάφορα άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω - γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι γενικά για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι ένα θέμα το οποίο αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις!

georgiadoustella_1692909626_3176678649947889345_265242729.jpg

Στην αρχή με ενοχλούσε πάρα πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει καθόλου και δεν μπαίνω σε διαδικασία να απαντήσω. Οι φίλοι μου έχουν κάνει σκρινσοτ να δω τι γράφανε. Θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με αυτά;», είπε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου και συνέχισε:

gewrgiadoy.jpeg

«Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη και δεν ασχολούμαι. Ο φακός εμένα δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό.

Ο κόσμος που με βλέπει λένε ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη κι εγώ χαίρομαι. Εδώ ευτυχώς έχετε πάρα πολύ καλό φωτισμό, οπότε δείτε με, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα σκρινσοτ. Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι. Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια. Ήταν το μόνο σίγουρο αυτό αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν το ζεις εύκολα πόσο μάλλον για μένα που αγαπώ τη φύση».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved