Γραμμέλη για Κονδυλάτο: «Κουβέντα για τα κιλά δεν πρέπει να γίνεται πια στην τηλεόραση»
Media

Γραμμέλη για Κονδυλάτο: «Κουβέντα για τα κιλά δεν πρέπει να γίνεται πια στην τηλεόραση»

Τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες με κιλά που δείχνουν τις κοιλιές τους σχολίασε και η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα στο Mega Καλημέρα.

Η δημοσιογράφος δεν χάρηκε και πολύ με όσα άκουσε διά στόματος Περικλή Κονδυλάτου και δεν δίστασε να πει την άποψή της στον αέρα.

«Θεωρώ ότι υπάρχει λάθος διαγώνια στη σκέψη του αγαπημένου μου Περικλή. Ως γυναίκα που έχει αυξομειώσεις βάρους στη ζωή της, διαφωνώ με τα πρότυπα στα μόδα. Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα, είτε είναι 40 είτε 50 είτε 100 κιλά, να φορέσουν ό, τι θέλουν. Δεν δέχομαι κανένα επιχείρημα του “πετάω έξω”, είναι ήδη αρνητικό. Είναι βαθιά κακό αυτό σαν σκέψη. Δεν διαχωρίζεται ο άνθρωπος με βάση τα κιλά του», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και συνέχισε:

grammelh.jpeg

«Δεν κουνάμε το δάχτυλο, δεν πάμε να πούμε τώρα κλισεδούρες για το political correct και όλα αυτά. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαίωμα να βάλουμε ένα μπλουζάκι, ένα ωραίο φουστάνι και ένα κολάν που μας κάνει ευτυχισμένες και είναι λάθος άνθρωποι που είναι στη μόδα και σχεδιάζουν για μας να αποκλείουν κάποιους από μας και να απευθύνονται σε αδύνατους.

Κουβέντα για τα κιλά δεν πρέπει να γίνεται πια στην τηλεόραση. Πρότυπο πια είναι η ψυχή και όχι η εικόνα. Ας φύγουμε πια από αυτή τη διαβολεμένη εικόνα στην τηλεόραση και τα περιοδικά».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved