Παύλου κατά Κονδυλάτου: «Προσβλήθηκα προσωπικά - Κάποιος με πρόσθετο μέλος έχει δικαίωμα να ζήσει»
Media

Παύλου κατά Κονδυλάτου: «Προσβλήθηκα προσωπικά - Κάποιος με πρόσθετο μέλος έχει δικαίωμα να ζήσει»

Breakfast@Star: Την άποψή του σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος, είπε σήμερα 31/10 και ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, προσβλήθηκε προσωπικά ακούγοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων.

«Θα διαφωνήσω με το θέμα των διαφημίσεων και το τι είναι πρότυπο. Περικλή, φίλε μου, σε μία διαφήμιση μπαίνει ένας άνθρωπος. Το body shaming πιάνει πολλά πράγματα. Δεν είναι πρότυπο που πρέπει να σου επιβληθεί. Έχει να κάνει με το ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν με όποιο τρόπο θέλουν.

Το body shaming αφορά και εμένα γιατί έχω υπάρξει και με πολλά κιλά, έχω ζήσει διάφορα πράγματα, αλλά και με το θέμα του ποδιού», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

eteoklispavlou_1696841763_3209663804734668554_5344293629.jpg

«Είναι διαφημίσεις με ανθρώπους με πρόσθετα μέλη. Και αυτό body shaming είναι. Υπάρχουν διαφημίσεις πλέον. Δεν σου λέει κανείς κόψε το πόδι σου, αλλά ότι ο άνθρωπος που έχει πρόσθετο μέλος έχει δικαίωμα να ζήσει.

Εγώ προσβλήθηκα προσωπικά και ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα να ντυθώ για πολύ καιρό. Ήθελα να βγω με την Ελένη ένα βράδυ και να πάω να ψωνίσω και δεν μπορούσα. Ναι, μπορεί να χαλάει η γραμμή του ρούχου, μπορεί να μην είναι αυτό που θεωρεί εκείνος σωστό, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βγω έξω. Έπρεπε να βγαίνω με φόρμες».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved