Οι Πανθέοι - Χριστίνα Αλεξανιάν: «Είναι πιθανό να φύγει η Βέτα από το σπίτι»
Media

Οι Πανθέοι - Χριστίνα Αλεξανιάν: «Είναι πιθανό να φύγει η Βέτα από το σπίτι»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν παραδίδει κάθε μέρα μαθήματα υποκριτικής και η Βέτα Πανθέου μαθήματα αξιοπρέπειας. 

Η ηθοποιός που απολαμβάνει κάθε στιγμή του ρόλου της, μιλά για την πολύπαθη ηρωίδα της στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει και τι θα κάνει όταν θα μάθει τη μεγάλη αλήθεια/αγκάθι για τη σχέση της.

alexanian.jpg

Οι Πανθέοι» είναι μια από τις καλύτερες φετινές σειρές μυθοπλασίας, για την οποία δεν θεωρώ πως έχει γίνει σωστός προγραμματισμός από το κανάλι.

«Δεν ξέρω τους νόμους και τους κανόνες του καναλιού. Είναι μια άρτια σειρά από όλες τις απόψεις αλλά όπως όλα τα πρότζεκτ, ίσως και αυτό να θέλει λίγο χρόνο για να συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό. Άσχετα από τα νούμερα πάντως, όλοι εμείς που δουλεύουμε σε αυτή τη σειρά, είμαστε πραγματικά περήφανοι».

Τι ξέρατε για τους «Πανθέους» πριν σας κάνουν την πρόταση;

«Είμαι από εκείνους που είχαν δει κάποια επεισόδια του 1977 αλλά που δεν θυμούνται. Έχω σκόρπιες εικόνες στο μυαλό μου και σίγουρα μια από αυτές ήταν της Κάτιας Δανδουλάκη, ως Μάρμω. Δεν θυμάμαι την ιστορία αλλά με πόση ζέση καθόταν όλη η οικογένεια να δει τη σειρά. Η αλήθεια όμως είναι ότι 50 χρόνια μετά ξανασυστήθηκαν “Οι Πανθέοι».

Άρα όταν σας μίλησαν για τη Βέτα Πανθέου...

«Ήμουν πολύ χαρούμενη και για τον ρόλο και για τον σκηνοθέτη μας τον Σπύρο Μιχαλόπουλο αλλά και για το καστ που έμαθα μεταγενέστερα. Όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι και ακριβώς επειδή πρόκειται για μια εμβληματική δουλειά, είχα και έχω μεγάλη χαρά που θα είμαι κομμάτι της. Η Βέτα μου αρέσει πολύ γιατί έχει το στυλ μιας γυναίκας παλαιάς κοπής. Εγώ είμαι πιο εκρηκτική. Η Βέτα αντίθετα περιμένει να έρθει η στιγμή της. Έχουν αρχίσει να φαίνονται αιχμές του χαρακτήρα της, οπότε είχε ενδιαφέρον για εμένα να χτίσω ένα άτομο που αρχικά φαίνεται άβουλο, αλλά που στη συνέχεια θα κάνει την ανατροπή του».

pantheoi.official_359410698_123032724173922_2479213178245212490_n.jfif

Και νομίζω ότι στο πλευρό σας πρέπει να στέκονται οι γυναίκες όλου του πλανήτη που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.

«Το ωραίο με τη Βέτα είναι ότι δεν ξέρει κάτι σίγουρα αλλά ότι υποψιάζεται. Τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια, νομίζω θα έρθει και η έκρηξή της».

Επακόλουθο της έκρηξης αυτής θα είναι να τον διώξει από το σπίτι;

«Νομίζω πως θα είναι κυρία σε όλο αυτό που θα της συμβεί. Δεν θα διώξει τον Φάνη, θα κάνει ακόμα πιο αξιοπρεπή τοποθέτηση».

Μήπως φύγει εκείνη;

«Είναι πιο πιθανό αυτό. Ωστόσο όταν λέει ο Φάνης ότι την αγαπάει, το εννοεί. Απλά είναι ένας πολυσχιδής άνθρωπος που θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και την οικογένειά του και την εξωσυζυγική του σχέση. Δεν ξέρω πώς θα το ισορροπήσουν αυτό μεταξύ τους».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved