Οι Πανθέοι - Χριστίνα Αλεξανιάν: «Οι πληγές αυτές θα καταρρακώσουν τη Βέτα & ως γυναίκα & ως σύζυγο»
Media

Οι Πανθέοι - Χριστίνα Αλεξανιάν: «Οι πληγές αυτές θα καταρρακώσουν τη Βέτα & ως γυναίκα & ως σύζυγο»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν φέτος υποδύεται τη Βέτα στη σειρά Πανθέοι και μιλάει για την ηρωίδα της. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσα πρόκειται να δούμε σύντομα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο της ενώ μιλάει και για τα επόμενα θεατρικά σχέδιά της.

Πώς θα δούμε τη Βέτα σε βάθος χρόνου;

«Δύσκολο να προβλέψω γιατί όσο θετικό άτομο και αν είναι, οι πληγές αυτές θα την καταρρακώσουν και ως γυναίκα και ως σύζυγο και ως μητέρα. Γιατί και η σχέση που έχει με τις κόρες της είναι εξίσου έντονη και θα περάσει διό πυρός και σιδήρου».

pantheoi.webp

Η Λιάνα, η μεγάλη κόρη, έχει καταλάβει την κρυφή ζωή του πατέρα της. Αντίστοιχα, η Βέτα πώς θα αντιδράσει όταν μάθει τη δική της σχέση;

«Και αυτή η σχέση θα έχει ενδιαφέρον. Όπως έχει πει και η ίδια η ηρωίδα «τόσο καιρό περπατούσα με τα μάτια κλειστά και στο σπίτι μου γίνονταν πράγματα και θαύματα». Δεν θα συμφωνεί με τη σχέση της κόρης της. Μόνο η μικρή σώζεται, λόγω ηλικίας. Πάντως, θεωρώ πως ακόμα και αν τα πρόσωπα αυτά μείνουν μαζί, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο μέλλον».

Αν είχατε τη δυνατότητα, τι θα της λέγατε;

«Θα την είχα ξυπνήσει νωρίτερα, ώστε να μη φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, θα ήθελα να προλάβει τις καταστάσεις. Να μην την προλάβουν εκείνες».

Θεατρικά τι θα κάνετε;

«Ολοκλήρωσα έναν κύκλο παραστάσεων με τον μονόλογο που έχω φτιάξει εγώ “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν" και θα δώσω κάποιες μεμονωμένες παραστάσεις, κυρίως σε δήμους. Μετά τη Γαλλία και την Αμερική όπου ταξίδεψε η παράσταση, συζητάω να βγει ξανά εκτός συνόρων. Είναι μια αληθινή ιστορία που αφορά στη γενοκτονία των Αρμενίων και τη Μικρασιατική καταστροφή. Έχω κάνει τη μεταφορά από το βιβλίο και τη σκηνοθεσία και είναι μια δουλειά που αγαπώ πολύ».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved