Γιώτα Φέστα: Συγκρίνει τη Λαμπρινή που υποδύεται στο Ναυάγιο με την Αιμιλία που ενσάρκωσε στον Σασμό
Media

Γιώτα Φέστα: Συγκρίνει τη Λαμπρινή που υποδύεται στο Ναυάγιο με την Αιμιλία που ενσάρκωσε στον Σασμό

Η Γιώτα Φέστα, αφού μας «γλύκανε» με τον ρόλο της ως εισαγγελέας στον Σασμό, φέτος μας συγκινεί ως Λαμπρινή στο Ναυάγιο.

Αναπόφευκτα η σύγκριση γίνεται στο μυαλό των τηλεθεατών όπως βέβαια και στην ίδια η οποία επίσης σε συνέντευξή της αναλύει τη νέα ηρωίδα της στη σειρά του Mega...

festa.jpg

Πολύπαθη η Λαμπρινή όπως και η Αιμιλία, ειδικά με το χαμό του παιδιού τους;

«Δύο πολύ διαφορετικές γυναίκες. Και άλλα τα συμβάντα που καθόρισαν τη ζωή τους. Επίσης, άλλη χρονική στιγμή και διαφορετικές καταβολές. Παρ’ όλες όμως τις διαφορές, είναι δύο γυναίκες που κινούνται μέσα σε μία κατά βάση πατριαρχική κοινωνία. Και τολμούν...».

Η Λαμπρινή είναι χαρακτήρας που σας δυσκόλεψε να τον πλησιάσετε;

«Ακόμα με δυσκολεύει (γελάει). Συνεχίζω να έχω ερωτηματικά γι’ αυτή τη γυναίκα. Διάλεξα ένα δρόμο που δεν ήξερα πού θα με οδηγήσει, αφέθηκα αρκετά στο ένστικτό μου, προσπάθησα να αποφύγω στερεότυπα, που πολύ συχνά είναι η ευκολία μας, και είπα να τολμήσω να δω με άλλα μάτια μια γυναίκα παπά, τη δεκαετία του ’60. Έχει ένα ρίσκο αλλά και μια γοητεία αυτό. Αλλά, ξέρετε, πάντα ο ηθοποιός έχει μια βάση που ξεκινάει να χτίζει ένα χαρακτήρα. Η βάση της Λαμπρινής είναι η αγάπη της και η πίστη της σε αυτό το παιδί. Και η βάση αυτή υπήρχε στο σενάριο. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυθαίρετα πράγματα μόνοι μας. Είναι μια πολύ καλογραμμένη ιστορία, τουλάχιστον όση έχω διαβάσει μέχρι τώρα».

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved