Σασμός - Γεροντιδάκης: Έτσι θα βιώσει ο ήρωάς του τη τραγωδίας της απώλειας του αγέννητου μωρού του
Media

Σασμός - Γεροντιδάκης: Έτσι θα βιώσει ο ήρωάς του τη τραγωδίας της απώλειας του αγέννητου μωρού του

O Γιώργος Γεροντιδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει όλα όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Οι εξελίξεις στη ζωή του Γιώργου Βιδάλη θα είναι καταιγιστικές στο επόμενο διάστημα. Η Θεοδώρα θα χάσει το μωρό τους. Πώς θα το διαχειριστεί ο ίδιος;

«Είναι αρκετά δύσκολό. Χάνεται μια ζωή. Ήθελαν να δημιουργήσουν την οικογένειά τους, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Είναι μια τεράστια απώλεια και για τους δύο»

gerontidakis.giorgos_327020807_619137666552170_8533220141291269624_n.jpg

Γιώργος Γεροντιδάκης

Η Θεοδώρα θα κινδυνεύσει να πεθάνει.

«Δεν το ξέρω. Είναι μία διαδικασία που η Θεοδώρα έχει περάσει ξανά στο παρελθόν. Ο Γιώργος όμως δεν το έχει ξαναβιώσει. Θα προσπαθήσει να σταθεί στο πλευρό της, ακόμη και μέσα σε αυτή την τραγωδία, γιατί, πάνω απ’ όλα, αυτό που έχει στόχο είναι να ζήσει μαζί με τη γυναίκα που αγαπά»

Θα είναι όμως ένα τεράστιο σοκ και για τους δύο.

«Προφανώς. Όταν χάνεις ένα παιδί που ονειρεύεσαι να έρθει στον κόσμο, ανθρώπινα υπάρχει ένα κενό»

Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στην προσωπική σου ζωή;

«Όχι, δεν έχει συμβεί. Έχω ακούσει όμως ιστορίες άλλων ανθρώπων. Δεν είναι κάτι ξένο. Δυστυχώς, συμβαίνει».

gerontidakis-(2).jpg

Γιώργος Γεροντιδάκης

Όταν ξεκίνησε η διαδρομή του ήρωά σου είχες δηλώσει, ως Λευτέρης πέρυσι, ότι ακροβατεί, ότι είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα. Πλέον, έχει δείξει την αλήθεια του. Τι αγάπησες εσύ σε αυτόν τον ήρωα;

«Νομίζω ότι συμβαίνει με όλους τους ήρωες- για να ακολουθήσει το κοινό την ιστορία τους, θα πρέπει να καταλάβει τις πτυχές τους. Ο χαρακτήρας αυτός ακροβατούσε σε μια αποστολή επικίνδυνη πολλές φορές για τους γύρω του, για τους ανθρώπους που αγαπάει. Ακροβατούσε ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Αυτό το στοιχείο το αγάπησα γιατί είχε διάφορες υποκριτικές διαδρομές», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved