Ιωάννης Παπαζήσης: «Είναι από τις λίγες φορές που παίζω τέτοιους ρόλους και μου αρέσουν πολύ»
Media

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είναι από τις λίγες φορές που παίζω τέτοιους ρόλους και μου αρέσουν πολύ»

Στον «Όρκο II» ο Ιωάννης Παπαζήσης υποδύεται τον Ραφαήλ Αναλυτή, έναν γιατρό που αναζητά το δίκαιο και προσπαθεί να βοηθήσει καταλυτικά τον Φίλιππο. Τι έχει αγαπήσει ο ηθοποιός σε αυτόν τον χαρακτήρα;

«Αυτό που με έχει αγγίξει περισσότερο και πάνω στο οποίο έχω πατήσει και ερμηνευτικά και υποκριτικά είναι ότι πρόκειται για έναν θετικό ήρωα και έναν ευάλωτο χαρακτήρα. Είναι από τις λίγες φορές που παίζω τέτοιους ρόλους και μου αρέσουν πολύ. Είναι ασθενής, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, και το κυρίαρχο κομμάτι είναι αυτό σε οτιδήποτε κάνει, ακόμη και στη βοήθεια που προσφέρει στον Φίλιππο. Έχει έρθει αντιμέτωπος με πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή του»

ioannis-papazisis.jpg

Ιωάννης Παπαζήσης

Σε αγγίζουν γενικότερα στη ζωή σου άνθρωποι που αισθάνεσαι ότι είναι ευάλωτοι;

«Ναι. Οι άνθρωποι που δεν παίζουν επί ίσοις όροις σε αυτή τη ζωή για τον οποιονδήποτε λόγο αγγίζουν την καρδιά μου, την ευαισθησία μου»

Έχεις αισθανθεί ευάλωτος στη ζωή σου;

«Πολλές φορές αισθάνθηκα ευάλωτος. Είμαι προνομιούχος γιατί έχω τα πόδια μου, τα χέρια μου, το μυαλό μου, τη δύναμή μου και παλεύω για καθετί. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να μπορούμε όλοι στο κοινωνικό σύνολο να είμαστε επί ίσοις όροις. Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και πάντα θα με αφήνει με ένα παράπονο, αλλά και με ένα πείσμα να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο όποιον έχει ανάγκη», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved