Γερμανού - Τσουρός: Το παρασκήνιο της μυστικής τους συνάντησης
Media

Γερμανού - Τσουρός: Το παρασκήνιο της μυστικής τους συνάντησης

Μυστική συνάντηση για τη Ναταλία Γερμανού και τον πρώην συνεργάτη της και πια "αντίπαλό της, Κώστα Τσουρό.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός συναντήθηκαν για φαγητό στη Βουλιαγμένη και οι ίδιοι έκαναν την αποκάλυψη της συνάντησής τους μέσα από τα social media.

Μυστήριο αποτελεί όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν οι δυο παρουσιαστές, ωστόσο ο δημοσιογράφος της εκπομπής του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αποκάλυψε πως οι δυο τους πήγαν για φαγητό σε ταβερνάκι στη Βουλιαγμένη.

kostas-tsouros-natalia-germanou.jpg

«Η Ναταλία έχει δει όλη την εκπομπή. Μου έδωσε συμβουλές, πολύ Σουηδία! Είπαμε τι θα παίξουμε το σαββατοκύριακο, τα είπαμε όλα», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν εκθέτω ποτέ τους άντρες μου», απάντησε χουμοριστικά η Ναταλία Γερμανού όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντησή τους.

«Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας, αλλά βγήκαμε γιατί είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Τον είχα πεθυμήσει, με είχε πεθυμήσει κι αυτός. Τις Δευτέρες μιλάμε κι έχουμε επαφή, είπαμε να βρεθούμε. Δεν ήταν… μυστικός δείπνος, κανονικά κυκλοφορούσαμε», είπε η παρουσιάστρια.

tsouros_germanou32.jpg

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός της περιέγραψε πως στήνονται τα γραφικά της εκπομπής του, με την Ναταλία Γερμανού να τον ακούει εντυπωσιασμένη.

germanou-tsouros.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved