Το προξενιό της Ιουλίας: Δημήτρης Αριανούτσος: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο Χρήστος»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Δημήτρης Αριανούτσος: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο Χρήστος»

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Δημήτρης Αριανούτσος, ο τραυματισμένος και μπερδεμένος Χρήστος Προβιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, για όλα.

«Ο Χρήστος είναι ένα ιδιαίτερο παιδί με πολλά ψυχικά τραύματα» θα πει για το ρόλο του και θα συνεχίσει λέγοντας πως «έχει μεγαλώσει με τον πατέρα του Γιωργίκη, τη θεία του Χάδω και τη Στεφανία που ουσιαστικά αυτή τον έχει μεγαλώσει. Και βλέπουμε μέσα από την ιστορία, ότι αναβιώνει κάποιες αναμνήσεις μέσα από όνειρα/εφιάλτες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος».

Θα καταφέρει να θεραπευτεί ο Χρήστος κάποια στιγμή;

Dhmhtrhs-Arianoytsos_1.jpg

«Δεν το ξέρουμε ακόμη, θα το δούμε στην πορεία. Είναι τραυματισμένος μέσα του γιατί, όπως έχουμε δει, θεωρεί πως έχει σκοτώσει τη μητέρα του και είναι ένα βάρος που τον βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Χρήστος πιστεύει πως το προξενιό είναι για εκείνον. Έχω κι εγώ μεγάλη αγωνία να δω πώς θα είναι η αντίδρασή του όταν δει την Ιουλία στο σπίτι και μάθει πως δεν προορίζεται για αυτόν. Χωρίς να το ξέρει ο Χρήστος ακόμη, γιατί δεν την έχει δει, η Ιουλία μοιάζει πολύ και με τη μητέρα του οπότε δεν ξέρουμε πώς θα είναι αυτό για την ψυχολογία του», είπε ο Δημήτρης Αριανούτσος.

Δείτε στο βίντεο από τη Super Κατερίνα τι άλλο δήλωσε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved