«Σηκώθηκες με ορεξούλες; Ντροπή!» - Εντάσεις και διαφωνίες στη Φάρμα
Media

«Σηκώθηκες με ορεξούλες; Ντροπή!» - Εντάσεις και διαφωνίες στη Φάρμα

Η Φάρμα: Η Έλενα Καραμβάση πήγε κόντρα στη γνώμη της ομάδας της και έδωσε την ασυλία στον Γιώργο Τσάμη, θεωρώντας ότι του χρωστούσε επειδή όταν αποχώρησε την όρισε αρχηγό.

Αυτή η απόφαση γίνεται αφορμή να δημιουργηθούν δύο στρατόπεδα στη γαλάζια ομάδα, με κάποιους να τάσσονται υπέρ της Έλενας και κάποιους να διαφωνούν κάθετα με την απόφαση της και το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε το «θέλω» της ομάδας.

Η σοβαρή κατηγορία της Πηνελόπης Ορφανουδάκη κατά του Νίκου Παρλάντζα, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην αγελάδα, γεγονός, όμως, που δεν επιβεβαίωσε κανείς από τους παίκτες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, κάνει ακόμα χειρότερο το κλίμα.

Το επόμενο πρωί δεν ξημέρωσε ευχάριστα για τη γαλάζια ομάδα. Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν ταραγμένος τόσο με την απόφαση της Έλενας, όσο και με την κατηγορία που έγινε στο πρόσωπο του Νίκου.

farma.jpg

Η Έλενα προσπάθησε να ορίσει νέες αρμοδιότητες στην ομάδα και να χωρίσει πόστα, αλλά κάτι τέτοιο δεν βρήκε σύμφωνους τους υπόλοιπους παίκτες.

Η ένταση συνεχίστηκε στο στάβλο ανάμεσα στην Έλενα και στον Νίκο, καθώς ο δεύτερος φάνηκε να έχει απογοητευτεί εξίσου με τη στάση της αλλά και με το γεγονός ότι του είπε ψέματα για τον πρώτο μονομάχο.

«Σηκώθηκες με ορεξούλες; Ντροπή πραγματικά!», είπε η Έλενα όταν μιλούσαν για τις δουλειές και εκείνος ήταν αρνητικός.

Δείτε το απόσπασμα από τη Φάρμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved