I’m a Celebrity: «Μη μιλάς» - «Δεν είναι τσιφλίκι σου εδώ» - Χαμός με Καλίδη και Ξιαρχό
Media

I’m a Celebrity: «Μη μιλάς» - «Δεν είναι τσιφλίκι σου εδώ» - Χαμός με Καλίδη και Ξιαρχό

I’m a Celebrity... Get Me Out of Here: Χαμός με Πάνο Καλίδη και Τάσο Ξιαρχό - Οι δύο παίκτες λογομάχησαν έντονα με αφορμή το μαγείρεμα.

Ο Πάνος Καλίδης εξηγούσε στον Ξιαρχό κάποια πράγματα μέχρι που εκείνος ύψωσε τη φωνή και έγινε χαμός.

«Θα βράσω τις πατάτες με το νερό του μπάνιου; Την δεξαμενή αυτήν δεν την εμπιστεύομαι, ρε συ Τάσο! Όσο το δυνατόν, να τηρούμε τις συνθήκες υγιεινής! Συνθήκη υγιεινής δεν τηρείς καμία», του είπε ο τραγουδιστής.

«Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής για να μην το ρίξω όλο κάτω και το φάμε από το χώμα; Πες μου! Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής; Είναι προσβλητικότατο αυτό το πράγμα όταν ο άλλος μαγειρεύει. Εγώ το κάνω σε όλη μου τη ζωή αυτό και σε χωριά και όπου και να πάω. Βράζει το νερό, φεύγει», απάντησε.

celebrity2.jpg

«Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα "δως του μια πατάτα να ηρεμήσει" εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα! Να μιλάς ωραία! Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι», του απάντησε.

«Θέλω σεβασμό, όπως σέβομαι τους πάντες και όπως μιλάω στους πάντες με ωραίο τρόπο και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να ανεβάζω τόνο σε κανέναν, απαιτώ και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Να μιλάνε όμορφα και να ακούγεται η φωνή όλων», είπε μιλώντας στην κάμερα λίγο μετά ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved