Η αποκάλυψη του Αμούτζα: «Τα χρειαστήκαμε, οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό»
Media

Η αποκάλυψη του Αμούτζα: «Τα χρειαστήκαμε, οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό»

 Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το τέλος του Νικηφόρου από τον Σασμό, αλλά και τους αγώνες ράλι στους οποίους συμμετέχει.

Για το τέλος του ρόλου του ο ηθοποιός είπε στην Όλγα Λαφαζάνη: «Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν διαχειρίσιμο, κάποιες φορές πιέστηκα. Νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Τώρα νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα να κάνω ράλι και για κάποιους μήνες να ηρεμήσω.».

Και σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε στο ατύχημα που παρά λίγο να είχε με το ράλι: «Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι. Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200-250 μέτρα από κάτω. Αλλά όλα καλά, συμβαίνουν αυτά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό και το αυτοκίνητο κρεμάστηκε για να κατέβει. Ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί.».

Και αποκάλυψε την επική συμβουλή της μαμάς του: « Η συμβουλή της μαμάς μου είναι της κλασικής Ελληνίδας μάνας. Εμείς πάμε για αγώνες ράλι και μου λέει: αγόρι μου, μην τρέχεις».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved