Ξέσπασε ο Λιάγκας: Έχω δεχτεί το ύψιστο bullying! Όταν με κορόιδεψαν,βγήκε κανείς να με υποστηρίξει;
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Έχω δεχτεί το ύψιστο bullying! Όταν με κορόιδεψαν,βγήκε κανείς να με υποστηρίξει;

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη του Θηρίου, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού και τόνισε ότι  έχει δεχτεί μεγάλο bullying για τα κιλά του.

Αρχικά ανέφερε: «Να ρωτήσω κάτι για εμάς που έχουμε παραπάνω κιλά; Το σκεφτόμουν χθες. Είναι σαφές ότι εγώ έχω δικαίωμα να είμαι χοντρός, να τρώω όσο θέλω, να κάνω ό,τι θέλω και να μην ενδιαφέρει κανέναν. Επίσης έχω δικαίωμα να σαρκάζομαι με τον εαυτό μου. Δεν έχεις δικαίωμα εσύ να μου κάνεις πλάκα που είμαι χοντρός. Σε καμία περίπτωση.

Αν εγώ σε έναν ιδεατό κόσμο έλεγα πως θα ξυπνήσω και αύριο το πρωί θα είμαι όπως θέλω. Θα ήθελα να είμαι πάλι το ίδιο ή με 15 κιλά λιγότερο; Εγώ με 15 κιλά λιγότερο θα ήθελα να ξυπνήσω, σας το λέω ξεκάθαρα. Όχι, γιατί βγαίνουν και λένε κάποιοι ότι “εγώ έχω κιλά, αλλά είμαι μια χαρά έτσι όπως είμαι”. Δεν του είπε κανείς ότι δεν είμαι μια χαρά. Και εγώ μια χαρά είμαι, όλοι μια χαρά είμαστε.»!

4f58f469-liagkas-kentriki.jpg

Και πρόσθεσε: «Πες μου έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, έναν, που να πει αν ξύπναγε αύριο και είχε τη δυνατότητα, θα ήθελε να ήταν τα ίδια κιλά. Όσοι το λένε, λένε ψέματα. Λένε ψέματα, υποκρίνονται για να γίνουν αρεστοί σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Εγώ δεν ξέρω άνθρωπο παχύ και βάζω τον εαυτό μου πάνω από όλα, που αν είχε επιλογή να μην ήταν αλλιώς. Κάποιοι υποκρίνονται και λένε ψέματα. Εμένα δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, εγώ βλέπω τον εαυτό μου και θα ήθελα κάθε μέρα να ξυπνήσω και να είμαι αδύνατος. Δεν τον αγαπάω τον εαυτό μου, όχι.»

liagkas12.webp

Και συνέχισε λέγοντας σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας: «Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δεχτεί το ύψιστο bullying που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και δεν έχει μιλήσει κανένας. Όταν περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας με έβαλε με τη φάτσα μου και το σώμα ενός body builder από κάτω, κανένας δε βγήκε να μιλήσει σε αυτή τη χώρα. Άρα μη βγαίνουν εμένα να μου κουνήσουν δάχτυλο διάφοροι για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Βγήκε κανείς να μιλήσει από αυτούς που το παίζουν δικαιωματιστές; Κανένας. Άρα να μην μου λένε εμένα για το ποιος είναι πολιτικά ορθός σε αυτή τη χώρα.

Να είμαστε ειλικρινείς. Δε μπορούμε να λέμε “α είμαι 300 κιλά και πόσο ωραίος είμαι που είμαι 300 κιλά”. Όταν εμένα με κορόιδεψαν βγήκε κανείς να με υποστηρίξει; Ένας βγήκε;».

liagkas.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Για εμένα μεγαλύτερος φασισμός είναι που αυτή η κοινωνία επιτρέπει για το ποιοι άνθρωποι επιτρέπεται να εκφέρουν γνώμη στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και ποιοι απαγορεύεται. Αυτό για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Από κάποιους ανθρώπους επιτρέπεται να πούμε ότι είναι ντροπή να κρίνεις έναν παχουλό άνθρωπο, από κάποιους άλλους όχι. Και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ! Σε κάποιους ανθρώπους επιτρέπουμε να βγάζουν στις εκπομπές τους τον Μπέο, σε κάποιους απαγορεύουμε. Σε κάποιους που τους κοροϊδεύουν που είναι χοντροί, είναι όλοι μαζί τους, στον Λιάγκα, κανένας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved