Ο Όρκος: Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στην εντατική

Ο όρκος

Media

Ο Όρκος: Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στην εντατική

Ο Όρκος: Μία δύσκολη προσωπική περίοδο βιώνει το τελευταίο διάστημα η Εριέττα, καθώς κάποιες μνήμες από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά στο μυαλό της.

Μάλιστα, αυτές είναι τόσο έντονες και δυνατές, που καταφέρνουν και της δημιουργούν μερικά αδικαιολόγητα ξεσπάσματα. Εν τω μεταξύ, η Μαριτίνα και ο Ιάσονας καθημερινά έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Σε μία από τις συναντήσεις τους κάποιος τούς τραβάει μία φωτογραφία, η οποία στη συνέχεια φτάνει και στα χέρια του Φίλιππου, που βρίσκεται ακόμα στη φυλακή.

O-ORKOS-II-EPEISODIO-13-7.jpg

Ο Φίλιππος

Όταν τη βλέπει, ο χειρουργός απογοητεύεται και πληγώνεται, ωστόσο αμέσως δικαιολογεί την απόφαση της συζύγου του να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της μακριά από εκείνον. Από την άλλη, ο Ραφαήλ δεν έχει σταματήσει λεπτό να παλεύει για τον καλύτερό του φίλο και εξακολουθεί να αναζητά κάποια καινούργια στοιχεία, τα οποία θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Φίλιππο. Ωστόσο, ο Ραζής τού διαμηνύει ότι δεν θέλει να συνεχίσει να παλεύει για εκείνον, καθώς πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο πρόκειται να προστατέψει την οικογένειά του. Ο Ιάγος έχει θέσει πλέον σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο για τη δολοφονία του Φίλιππου. Ο άντρας, που ειδικεύεται στις παράνομες δραστηριότητες, γνωρίζει καλά ότι δεν έχει περιθώρια να αποτύχει, διότι, αν πάει κάτι στραβά, πρόκειται να προκαλέσει την οργή του Σιρχάν, με απρόβλεπτες συνέπειες.

orkos-ii2.jpg

Ο όρκος

Έτσι, λίγο μετά, ο Φίλιππος δέχεται επίθεση και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 0 γιατρός νοσηλεύεται στην εντατική με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και καλείται να δώσει μία μεγάλη μάχη για την ίδια του τη ζωή. Η Μαριτίνα ενημερώνεται ότι ο Φίλιππος χαροπαλεύει και σπεύδει στο νοσοκομείο. Έτσι, τον συναντάει έπειτα από πολύ καιρό και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Το γεγονός ότι ο γιατρός είναι ακόμα ζωντανός πληροφορείται άμεσα και ο εντολέας της εκτέλεσης, ο Σιρχάν, ο οποίος γίνεται έξαλλος. Τότε, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αποφασίζει να πάει ο ίδιος στο νοσοκομείο και να αποτελειώσει τον γιατρό.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved