Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο – «Με ρώτησε μέχρι και ο άντρας μου…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο – «Με ρώτησε μέχρι και ο άντρας μου…»

Μία σπάνια αναφορά έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 2 Νοεμβρίου στον Μάκη Παντζόπουλο και αποκάλυψε τι τον εντυπωσίασε στην τηλεόραση και ήθελε να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες από τη γυναίκα του.

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Milky Way στο Mega του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μέχρι και ο Μάκης Παντζόπουλος ανυπομονεί να παρακολουθήσει το «Milky Way» και τη ρώτησε λεπτομέρειες.

eleni-menegaki-makis-pantzopoulos.jpg

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της: «Θέλω να πούμε δυο λόγια για το τι είναι αυτή η σειρά που έρχεται στο Mega. Με ρώτησε μέχρι και ο άντρας μου, που δεν ασχολείται με αυτά καθόλου. Αλήθεια δεν κάνω πλάκα. Μου είπε “θέλω να μου πεις δυο λόγια για αυτή τη σειρά. “Έχω δει” μου λέει “το πρόμο και με έχει απασχολήσει πολύ. Είδα το τρέιλερ και λέω τι διαφορετικό έχει αυτή η σειρά”.

Πραγματικά είναι κάτι λίγο πιο πρωτοποριακό. Κάτι που ίσως δεν έχει ξαναπιαστεί με τον ίδιο τρόπο στην ελληνική τηλεόραση. Είναι πολλά πράγματα το Milky Way»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη σπάνια αναφορά της Ελένης στον Μάκη Παντζόπουλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved