Μίνως Μάτσας: «Πρέπει να κρατιέμαι σε φόρμα για να μη λένε στο σχολείο των παιδιών “ήρθε ο παππούς”»
Media

Μίνως Μάτσας: «Πρέπει να κρατιέμαι σε φόρμα για να μη λένε στο σχολείο των παιδιών “ήρθε ο παππούς”»

Στούντιο 4: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Μίνως Μάτσας, ήταν σήμερα 2/11, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος, μίλησε για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, για τα παιδιά τους αλλά και για το γεγονός ότι ξαναέγινε μπαμπάς σε ηλικία 50 ετών.

«Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια “και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;”. Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ. Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας και συνέχισε:

«Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε “α ήρθε ο παππούς”. Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό. Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά με την Όλγα ήμουν 50 ετών. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που έχει μεγάλες ευθύνες».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved