«Χείμαρρος» ο Καφετζόπουλος: «Η ΕΡΤ έκανε κακό χειρισμό. Πήρε ένα προϊόν και… το ‘έθαψε’»!
www.ndpphoto.gr
Media

«Χείμαρρος» ο Καφετζόπουλος: «Η ΕΡΤ έκανε κακό χειρισμό. Πήρε ένα προϊόν και… το ‘έθαψε’»!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, την πικρία του με την ΕΡΤ και τη σειρά, 3ο όροφο, αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή στο Mega Καλημέρα

«Η ΕΡΤ έκανε έναν πολύ κακό χειρισμό. Πήρε ένα προϊόν, δεν ήξεραν τι να το κάνουν και το ‘έθαψαν’. Για όλους εμάς που δουλέψαμε γι’ αυτήν τη σειρά, όλο αυτό από πλευράς ΕΡΤ, είναι μειωτικό. Αισθάνομαι ότι στην επόμενη δουλειά πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός ή να ζητήσω πολλά χρήματα για να με σέβονται» είπε αρχικά ο ηθοποιός σχετικά με την ΕΡΤ και τη σειρά, 3ος όροφος.

Για την προσωπική του ζωή υπογράμμισε: «Αυτήν την στιγμή έχω σχέση με μια γυναίκα που ανήκει στον σκηνοθετικό χώρο. Με τη Φαίη Κοκκινοπουλου ήμασταν ζευγάρι 25 χρόνια, δεν είχαμε προβλήματα λόγω ίδιου χώρου, δεν είχαμε επαγγελματική εμπλοκή. Είχαμε κάνει μόνο μία ταινία και μία σειρά μαζί. Ξέρω ηθοποιούς που είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και είναι μια χαρά, ξέρω και άλλους που ‘τρώγονται’».

Και πρόσθεσε: «Είμαι γλυκός και αφοσιωμένος σύντροφος. Μέχρι και σήμερα, πιστεύω στη μονογαμία».

kafetzopoulos1.jpg

Για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία τα έζησε στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε:

«Η οικογένειά μου ήταν φτωχή για τα δεδομένα της εποχής. Με μία δουλειά ζούσαν τρεις άνθρωποι. Τα παιδικά μου χρόνια στην Κωνσταντινούπολη ήταν ευχάριστα και ξέγνοιαστα. Από μωρά είχαμε καταλάβει ότι εκεί δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved