Το μυστικό της πεταλούδας: Η Κρίστια υποψιάζεται την Έλενα για το φόνο του Μάρκου
Media

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Κρίστια υποψιάζεται την Έλενα για το φόνο του Μάρκου

Το μυστικό της πεταλούδας: H ανακοίνωση πως ο Μάρκος είναι νεκρός τούς έχει διαλύσει όλους.

Η Ειρήνη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό πoυ συνέβη στον νεαρό αλλά ούτε και ότι ο Χριστόφορος δεν είναι πατέρας της. Η Σοφία δεν αντέχει να τη βλέπει άλλο σε αυτή την κατάσταση και ψάχνει έναν τρόπο για να την παρηγορήσει. Οι μέρες περνούν και η έρευνα για τον φόνο του Μάρκου έχει παγώσει, αφού οι Αρχές δεν μπορούν να βρουν κάποιον άλλον πιθανό ύποπτο εκτός από τον Γρηγόρη. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος, έχοντας μάθει για αυτή την εξέλιξη, συνεχίζει να κρατάει τη Χλόη φυλακισμένη στο υπόγειο του σπιτιού τους. Λίγο μετά, φτάνει εκεί ο Στέφανος μαζί με τη Σήμανση και ψάχνουν το αυτοκίνητό του για στοιχεία που να δείχνουν ότι μπορεί να μετέφερε με αυτό τον Μάρκο. Όταν όμως δεν εντοπίζουν κάτι σημαντικό, ο Στέφανος ζητάει από τον Γρηγόρη να μιλήσει με τη γυναίκα του. Τότε εκείνος του απαντάει πως η Χλόη βρίσκεται στο Λονδίνο. Γυρνώντας στο τμήμα, ο Στέφανος βλέπει τον Αλκή να βγαίνει κι αποφασίζει να τον ακολουθήσει.

to-mystiko-tis-petaloudas-1.jpg

Το μυστικό της Πεταλούδας

Εν τω μεταξύ, ο Χριστόφορος, ανήσυχος για το τι μπορεί να κάνει η Ελενα, τώρα που έμαθε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα, έχει βάλει έναν συνεργάτη του να παρακολουθεί τη γυναίκα. Λίγο μετά, λοιπόν, τον ενημερώνει ότι η Ελενα πήγε στο νεκροταφείο. Συγκεκριμένα, η τελευταία πηγαίνει στον τάφο του Μάρκου, αλλά έρχεται εκεί η Κρίστια, που τη βλέπει πολύ ταραγμένη και της λέει να μην ξαναπατήσει στο μνήμα. Η γυναίκα αποχωρεί από το νεκροταφείο αναστατωμένη, ενώ η Κρίστια, θορυβημένη και ανήσυχη από την παράξενη συμπεριφορά της Ελενας στο νεκροταφείο, θυμάται κάποιες απειλές της στον Μάρκο και αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να τον σκότωσε αυτή. Την επομένη, ο Στέφανος με τον Βασίλη περιμένουν έξω από το σπίτι του Γρηγόρη.

THEMIS-PETALOUDA.jpg

To μυστικό της Πεταλούδας

Όταν το ένταλμα φτάνει, μπαίνουν μέσα και βρίσκουν τη Χλόη σε σοκ να έχει σκοτώσει τον Γρηγόρη. Αμέσως ενημερώνουν τον Άλκη, ενώ η είδηση της δολοφονίας του άντρα έχει σοκάρει τους πάντες. Οι ώρες περνούν και η Κρίστια λέει στη Λουκία πως ίσως η Ελενα να σκότωσε τον Μάρκο. Όταν ο Χριστόφορος μαθαίνει για τις υποψίες της κοπέλας, δίνει εντολή στον συνεργάτη του να γίνει σκιά της γυναίκας. Έτσι, εκείνος τον ενημερώνει άμεσα πως η' Ελενα βρίσκεται στο σημείο πάνω από τη θάλασσα που έγινε ο φόνος του Νικήτα. Ύστερα από ώρες, ο συνεργάτης του τού λέει ότι η Έλενα δεν βγήκε από το σπίτι της από τότε που γύρισε από το σημείο κοντά στη θάλασσα. Την ίδια ώρα, εκείνη αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση να συναντήσει την Ειρήνη και να της μιλήσει για τον Νικήτα, που θα αποβεί μοιραία.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved