Στα Σύρματα: Η Άννα απογοητεύεται από την πορεία του προγράμματος
Media

Στα Σύρματα: Η Άννα απογοητεύεται από την πορεία του προγράμματος

Το πρόγραμμα «Στα σύρματα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μέσα στις φυλακές, με τους κρατούμενους να έχουν πάρει ζεστά το εγχείρημα αυτό.

Ο Πάρλας προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός αυτό και να το στηρίξει όσο μπορεί. Ωστόσο, η όλη διαδικασία δεν αφήνει την Άννα πολύ ικανοποιημένη, ούτε θεωρεί πως οι εθελοντές της είναι αρκετά αποτελεσματικοί. Αντιθέτως, η μυστηριώδης κοινωνική λειτουργός περίμενε πως τα πράγματα θα κυλήσουν εντελώς διαφορετικά, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά και έτσι απογοητεύεται.

STA-SYRMATA-EPEISODIO-4-11.jpg

Στα Σύρματα

Παρ' όλα αυτό, προτρέπει τη Βανέσα να καλέσει κι εκείνη στις γραμμές του προγράμματος, λόγω του θυμού που έχει με τον Κίμωνα. Ίσως μέσα από αυτό καταφέρει να δώσει λύση σε ό,τι την απασχολεί. Η σχέση τους εξακολουθεί να περνάει κρίση και η Βανέσα είναι θλιμμένη με αυτή την κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Ιούλιος ενημερώνει τους συγκατοίκους του στο κελί ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τους πάρει μαζί του «Στα σύρματα», κάτι που δίνει ελπίδες στον Σπύρο και στον Φάνη.

sta syrmata

Στα Σύρματα

Κάτι τέτοιο, όμως, ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο. Το εγχείρημα αυτό απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς. Από την άλλη, το ερωτικό... πρέσινγκ του Μητσάκη στον Σπύρο καθώς και η εμφάνιση του Πικρού θα φέρουν πολλά μπερδέματα αλλά και νέα δεδομένα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved