Όρκος - Θάλεια Ματίκα: «Το θέμα που «αγγίζει» η σειρά δύσκολα θα έστεκε στην ιδιωτική τηλεόραση»
Media

Όρκος - Θάλεια Ματίκα: «Το θέμα που «αγγίζει» η σειρά δύσκολα θα έστεκε στην ιδιωτική τηλεόραση»

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Ο λόγος, φυσικά, για τη Θάλεια Ματίκα, που από την προηγούμενη σεζόν την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά της ΕΡΤ1 «Ο Όρκος II».

Η ηθοποιός μιλάει για όσα θα συμβούν στη ζωή της Μαριτίνας.

Πρωταγωνιστείς για δεύτερη σεζόν στη δραματική σειρά της ΕΡΤ 1 «Ο Όρκος II». Τι απολαμβάνεις σε αυτή τη συνεργασία;

Πρωτίστως το υπέροχο σενάριο, γραμμένο από την Ένα Καμπίτση, το οποίο «έτρεχε» από την ανάγνωση και σε έκανε να θέλεις να μάθεις τι θα γίνει παρακάτω. Το σενάριο δικαιώθηκε στα χέρια του σκηνοθέτη μας, του Χρίστου Γεωργίου. Δεν είχα δουλέψει ξανά μαζί του και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχής για αυτή τη συνεργασία. Επίσης, απολαμβάνω μια πλειάδα υπέροχων ηθοποιών και συνεργατών.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκάφτηκες όταν διάβασες τον ρόλο της Μαριτίνας, της ηρωίδας που υποδύεσαι;

Σκέφτηκα ότι καλούμαι να υποδυθώ μια πολύ τραγική ηρωίδα. Από το πρώτο επεισόδιο βιώνει πολύ δύσκολα πράγματα. Φυσικά, είναι από τη ζωή βγαλμένα και μάλιστα μου έχουν στείλει πάρα πολλές γυναίκες μήνυμα ότι τους έχει συμβεί να χάσουν παιδί σε προχωρημένη κύηση.

O-ORKOS-II-EPEISODIO-13-5.jpg

Ο Όρκος - Θάλεια Ματίκα

Η συνεργασία σου με τον Χρήστο Λούλη πώς είναι;

Κατ' αρχάς, τον Χρήστο τον γνωρίζω από 18 ετών, ήμασταν συμφοιτητές και φίλοι στο θέατρο Τέχνης. Νομίζω ότι είναι στην καλύτερό του φάση. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί του. Ενώ είχαμε χαθεί τα τελευταία χρόνια και δεν κάναμε παρέα, όταν συναντηθήκαμε στο γύρισμα, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το κλίμα είναι υπέροχο, όχι μόνο με τον Χρήστο, αλλά με όλους τους ηθοποιούς.

Είναι εύκολο να δημιουργούνται τηλεοπτικά τόσο ευχάριστες συγκυρίες;

Όχι, βέβαια. Η σειρά μας αποτελείται από τρεις κύκλους και έχει συνολικά 32 επεισόδια. Πλέον είναι πολυτέλεια να έχεις αυτόν τον αριθμό επεισοδίων, που δεν είναι λίγα, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οπότε, όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο -και η ΕΡΤ έχει επενδύσει σε αυτό, το απολαμβάνεις. Επίσης, το θέμα που «αγγίζει» η σειρά δύσκολα θα έστεκε στην ιδιωτική τηλεόραση. Η Ένα Καμπίτση έχει τολμήσει να μιλήσει για κοινωνικά ζητήματα πολύ ευαίσθητα, που δεν τα αγγίζει εύκολα η ελληνική μυθοπλασία.

orkos-ii2.jpg

Ο όρκος

Τι θα συμβεί στη ζωή της Μαριτίνας στη συνέχεια της σειράς;

Όπως έχουμε δει, ο Φίλιππος βρίσκεται αδίκως στη φυλακή. Η Μαριτίνα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και προσπαθεί να του το πει, αλλά αρνείται να τη δει, γιατί θέλει να την προστατεύσει. Τότε στη ζωή της μπαίνει ένας παιδικός της φίλος, ο Ιάσονας, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, και την ανατρέπει ακόμη μία φορά.

Θα γίνουν ζευγάρι;

Αυτό δεν θα σου το πω. θα το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved