Πανθέοι - Αλεξανιάν: «Συνεργάζομαι με μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών που θαυμάζω και αγαπώ»
Media

Πανθέοι - Αλεξανιάν: «Συνεργάζομαι με μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών που θαυμάζω και αγαπώ»

Φέτος η Χριστίνα Αλεξανιάν υποδύεται τη «Βέτα», στη σειρά του ΣΚΑΪ «Πανθέοι», δηλώνοντας ενθουσιασμένη

Πώς αισθάνεστε που φέτος πρωταγωνιστείτε στους «Πανθέους»;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη καταρχάς που είμαι κομμάτι αυτής της δουλειάς. Είναι πολύ σημαντική σε επίπεδο παραγωγής και αισθητικής. Συνεργάζομαι με μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών που θαυμάζω και αγαπώ. Ο σκηνοθέτης μας Σπύρος Μιχαλόπουλος είναι ο μαέστρος μας. Είναι λοιπόν ευτύχημα για έναν ηθοποιό να μπορεί να έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να πλάσει τον ρόλο του και σε αυτή τη δουλειά συμβαίνει αυτό.

christinalexanian_1693644670_3182844640104693367_2197771453.jpg

Χριστίνα Αλεξανιάν - Πανθέοι

Υποδύεστε τη Βέτα Πανθέου. Μιλήστε μας λίγο για την ηρωίδα σας…

Είμαι η Βέτα Πανθέου. Είμαι παντρεμένη με τον Φάνη Πανθέο, ο οποίος έχει ένα φαρμακείο και έχουμε δύο παιδιά. Η οικογένεια είναι ευκατάστατη, όμως ο σύζυγος έχει διπλή ζωή. Στην αρχή δεν θέλει να καταλάβει, αλλά κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται! Εκεί, η ηρωίδα μου έρχεται να αναμετρηθεί με τις ανάγκες της ζωής της.

Γιατί ο κόσμος πρέπει να δει τη συγκεκριμένη σειρά;

Εκτός από το ότι έχει λόγους να ταυτιστεί με τους ήρωες, μπορεί να μπει και να βουτήξει σε μια εποχή που δεν έχει ζήσει, στην Ελλάδα του ‘40. Αυτή η νοσταλγία της εποχής που οι περισσότεροι δεν έχουμε ζήσει, είναι πολύ σημαντική. Είναι η παλιά Ελλάδα μας, μαζί με ένα μυθιστόρημα που αγγίζει την τελειότητα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved