Survivor: Ο νέος κύκλος έρχεται! Τα πρόσωπα, η πρεμιέρα και τα σχέδια του Acun
Media

Survivor: Ο νέος κύκλος έρχεται! Τα πρόσωπα, η πρεμιέρα και τα σχέδια του Acun

Επαφές με πρόσωπα που διεκδικούν μια θέση στον νέο κύκλο του «Survivor» έχει ξεκινήσει η Acun Medya.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρίας παραγωγής, ανάμεσα στους νέους διαγωνιζόμενους θα είναι και ορισμένοι που έχουν βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, στους οποίους θα δοθεί έτσι μια «δεύτερη ευκαιρία»!

Όπως επιθυμεί πάντως ο ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιανός προγραμματίζεται να καλωσορίσει τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές στο ριάλιτι επιβίωσης στις αρχές της νέας χρονιάς.

lianos-survivor.jpg

Στις αρχές του 2017, ανακοινώθηκε, ότι τα αποκλειστικά δικαιώματα του reality, τα αγόρασε η Τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, ενώ παράλληλα το Survivor Ελλάδας, επανήλθε μετά από 7 χρόνια απουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες με διαφορετική συνταγή. Λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε και με έκτο κύκλο το 2018, έβδομο κύκλο το 2019 και όγδοο το 2020-2021. Ωστόσο, ο έβδομος και ο όγδοος κύκλος δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, με τον σταθμό να σκέφτεται ακόμα και την οριστική διακοπή του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, στις 8 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησε νέος κύκλος του ριάλιτι με την all star εκδοχή του. Στην Κύπρο, το Survivor προβλήθηκε ανελλιπώς, από το 2017, από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, κατόπιν επίσημης συνεργασίας ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved