Τσιμτσιλή: Η τυχαία συνάντηση με Πιερίδη - Κατριβέση και η αποκάλυψη για την επανασύνδεση
Media

Τσιμτσιλή: Η τυχαία συνάντηση με Πιερίδη - Κατριβέση και η αποκάλυψη για την επανασύνδεση

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά από μία κρίση που πέρασε ο γάμος τους δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

Μάλιστα, σήμερα 6 Νοεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με το ζευγάρι, τα μηνύματα που αντάλλαξε με την τραγουδίστρια και η αποκάλυψη για την επανασύνδεση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy DayQ

«Θα ξεκινήσω από τις πληροφορίες επανασύνδεσης της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση. Πριν από 20 μέρες ήμουν στο Κολωνάκι και πέτυχα Δημήτρη και Μαριάντα αλαμπρατσέτα. Τους κοιτάω, με κοιτάνε, χαιρετιόμαστε. Ήταν μαζί και αγαπημένοι. Το βράδυ έστειλα μήνυμα στη Μαριάντα και τη ρώτησα «να πω αυτό που είδα στην εκπομπή;»

Με ευχαρίστησε που ρώτησα και μου είπε “όχι ακόμα”.»

pieridi-katrivesis-(5).webp

Και συνέχισε λέγοντας η παρουσιάστρια: «Προφανώς όμως παιδιά για να έχουν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες επίσημα, αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία και είναι μαζί τα παιδιά. Είχαμε πει ότι ασχέτως τι έγινε μεταξύ τους, που δεν το ξέρουμε, ο Δημήτρης είχε σταθεί πολύ καλά ως σύντροφος και δεύτερος πατέρας του γιου της. Αυτό ίσως μέτρησε στα μάτια της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved