Παπαχαραλάμπους: «Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και…»
Media

Παπαχαραλάμπους: «Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και…»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τους γιους της που είναι στην εφηβεία, τη σχέση με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, τη συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε δύσκολη θέση λόγω της αναγνωσιμότητάς της.

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη κι τους γιους τους: «Με τον σύζυγό μου, Φάνη Μουρατίδη, θα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι θεατρικό υπό κατάλληλες συνθήκες. Οι γιοι μας διανύουν την περίοδο της εφηβείας και όλα είναι κανονικά, συνηθισμένα. Στα περισσότερα σπίτια, πιστεύω ότι η μητέρα είναι το “ανάχωμα”», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για την αναγνωρισιμότητα σχολίασε: «η αναγνωρισιμότητα δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην προσωπική μου ζωή, ίσως μόνο αρνητικό. Στην επαγγελματική μας ζωή ως καλλιτέχνες η αναγνωρισιμότητα είναι απαραίτητη. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση πολλές φορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας».

anna-maria1.jpg

«Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και του ζητούσαν στο νοσοκομείο να πει αστεία», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κάτια Δανδουλάκη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή.

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ιδανικός συνεργάτης. Όταν μιλάς για εκείνη, ακούγονται όλα υπερβολικά. Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Για το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν λέω ποτέ. Μπορεί να προκύψει κάτι που να με ενδιαφέρει», κατέληξε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved