Τσιμτσιλή για Light: «Αδικεί τον εαυτό του με τις ακρότητες, καλό θα είναι να έχεις σεβασμό»
Media

Τσιμτσιλή για Light: «Αδικεί τον εαυτό του με τις ακρότητες, καλό θα είναι να έχεις σεβασμό»

Happy Day: Όλα όσα έχουν γίνει και έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον Light και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα πως ο τράπερ θα έπρεπε να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό προς τους παλιότερους της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν φταίει για όλα τα κακά ο Light. Εγώ κρατάω ότι αν δεν σέβεσαι το παλιό, είναι σα να μην μπορείς να πατήσεις στο παρόν και να προχωρήσεις στο μέλλον. Είμαστε εδώ και υποστηρίζουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και λέμε ότι ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε θεωρούμε ότι δε θα έπρεπε να τελειώσει έτσι την καριέρα του ή να κάνει κάτι άλλο, πρέπει να τον αντιμετωπίζει με σεβασμό γι’ αυτό που είναι ως τηλεοπτική προσωπικότητα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος Κοκλώνης που είναι επικεφαλής όλων αυτών των εκπομπών, είτε λέγεται Καινούργιου, είτε Χρηστίδου, είτε Fame Story να λειτουργήσει πυροσβεστικά γιατί τέτοιες κόντρες μπορεί να δυναμιτίσουν θεωρητικά και να περιμένει ο ένας την απάντηση του άλλου αλλά εν τέλει δε μπορεί ο ένας συνεργάτης του να απαξιώνει τον άλλον, δεν είναι ωραίο».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved