Γιολάντα Μπαλαούρα: «Δεν αισθάνομαι άνετα να γίνεται δημόσια η προσωπική μου ζωή»
Media

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Δεν αισθάνομαι άνετα να γίνεται δημόσια η προσωπική μου ζωή»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα η οποία υποδύεται την Πολυξένη Γιαννακάκη στη σειρά, Το Ναυάγιο μίλησε στο Mega Καλημέρα για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις των γυρισμάτων.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο «Ναυάγιο». Οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Τα γυρίσματα είναι πολύ δύσκολα, το καλοκαίρι ήμασταν με χειμωνιάτικα ρούχα».

Όσο για τον ρόλο της Πολυξένης, δήλωσε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ότι έκαναν οι γυναίκες εκείνης της εποχής.

«Ασχολείται με το σπίτι της, της κόρες της και τον άνδρα της. Δεν ξέρει τις δουλειές του άντρα της, το τι συμβαίνει στο μεσιτικό γραφείο που έχει, η Πολυξένη έχει πλήρη άγνοια», είπε.

balaoura.jpg

Όπως είπε η ηθοποιός, προτιμά να κρατά για την ίδια την προσωπική της ζωή.

«Δεν αισθάνομαι άνετα να γίνεται δημόσια η προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει η ιδιωτικότητα σε μερικά πράγματα. Ο σύντροφός μου ήταν πάντα δίπλα μου, σε πρεμιέρες και σε εμφανίσεις. Βλέπω συνάδελφους μου να μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν διαφωνώ, απλά δεν είναι βολικό για εμένα», είπε.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα αποκάλυψε πως στο σχολείο ήταν αριστούχα και οι γονείς της απόρησαν με την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Όλα τα χρονιά που δουλεύω, όλα έχουν κατακτηθεί «σκαλάκι – σκαλάκι». Η δουλειά θέλει «στομάχι», προσπάθεια και αντοχή», είπε.

«Στενοχωριέμαι λίγο με τις βιντεοκασέτες, γιατί έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αυτό υπήρχε, αυτό έκανα! Έχω κάνει μία βιντεοκασέτα με τον Νικόλα Άσιμο και τον Γιάννη Ζουγανέλη, που τους υπεραγαπώ. Δεν αισθάνομαι ενοχή για ό,τι έχω κάνει, γιατί όλα τα έκανα με πολλή αγάπη και μεράκι», κατέληξε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved