Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Λεμπιδάκη και το ξέσπασμα της Καινούργιου: «Γιατί το κάνατε αυτό;»
Media

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Λεμπιδάκη και το ξέσπασμα της Καινούργιου: «Γιατί το κάνατε αυτό;»

Super Κατερίνα: Μεγάλος ντόρος έχει γίνει όλο το Σαββατοκύριακο με αφορμή την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη ξεσπώντας για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου που θέλησαν να παρουσιάσουν τα πράγματα αλλιώς.

«Δεν είδα επίτηδες τηλεόραση το ΣΚ. Έκανα ένα ζάπινγκ και είδα ότι ασχολούνται όλοι με αυτή την εκπομπή χωρίς να έχει τοποθετηθεί κανείς από εμάς. Την Παρασκευή αποχώρησε αιφνιδίως ο πολύ καλός μας φίλος και πολύ καλός μας συνεργάτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης. Κάτι τέτοιο αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσυ. Εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα ότι θέλει να αποχωρήσει, εγώ του έστειλα μήνυμα να το συζητήσουμε, "τι είναι αυτό τελευταία στιγμή". Την Παρασκευή ξαφνικά με ενημέρωσαν όταν πήγα να βγω στον αέρα ότι ο Χάρης δεν θα βγει στην εκπομπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

kainoyrgioy.jpg

«Για να μη βγει κάποιος στην εκπομπή από την οποία πληρωνόμαστε και από αυτή ζούμε, θεωρώ ότι θα πρέπει να συμβαίνει κάτι σοβαρό, κάποιο θέμα υγείας. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι περιγράφουν μια τοξικότητα. Επειδή όμως έγινε μεγάλος ντόρος, προς τιμήν του ο Χάρης, γιατί ξέρω ότι αγαπάει και εμένα και τον παραγωγό τον Νίκο τον Κοκλώνη, έκανε ένα post. Το ΣΚ όλες οι εκπομπές έκαναν λόγο για έναν Χάρη να έχει δυσαρέσκεια ή έναν Χάρη που τσακώθηκε.

Εγώ έκανα κάποια τηλεφωνήματα και ρώτησα "ποιος σας τα είπε αυτά;" και μου είπαν "ο Χάρης". Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Χάρης σας είπε αυτά τα πράγματα στο τηλέφωνο. Ή κάποιος έλεγε ψέματα σε εμένα ή παρουσιάστηκαν ψεύτικα ρεπορτάζ στον αέρα. Γιατί ο Χάρης ήταν ξεκάθαρος ότι δεν μπορεί με αυτή τη θεματολογία. Γιατί λοιπόν προσπαθούσατε στις εκπομπές το ΣΚ να βγάλετε έναν Θέμη Μάλλη τοξικό και ότι κάτι έχει κάνει, εφόσον ο Χάρης έκανε ξεκάθαρα ένα ποστ. Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδόσατε. Το λέω με παράπονο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved