Μικρούτσικος για Light: «Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι» - Οι σκληρές δηλώσεις και η on air διευκρίνηση
Media

Μικρούτσικος για Light: «Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι» - Οι σκληρές δηλώσεις και η on air διευκρίνηση

Super Κατερίνα: Νέες δηλώσεις έκανε ο Light και προβλήθηκαν σήμερα 6/11 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ο τράπερ ανέφερε πως ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται επειδή κάποιος είναι... ηλικιωμένος ενώ δεν δίστασε να πει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε τρας προγράμματα στο παρελθόν και πλέον είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου.

«Είναι λίγο τραγικό το ότι ένας κύριος που είναι στην ηλικία του παππού μου δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα βασικό επίπεδο και να μεταφέρει αυτά που ήθελε να πει με έναν πιο ωραίο τρόπο. Αυτοί που είναι 150 χρονών και είναι μούμια νομίζουν ότι τους οφείλουμε σεβασμό. Επειδή τον γκούγκλαρα και είδα ότι 50 χρόνια τρας κάνει και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα. Να ΄ναι καλά αλλά του Κατμαν που ήταν στην Αννίτα Πάνια μετράει η γνώμη του;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Light.

Ο παρουσιαστής, άκουσε τις δηλώσεις στον αέρα και δεν δίστασε για άλλη μια φορά να τις σχολιάσει. Αυτή τη φορά όμως ήταν άκρως... καυστικός ενώ έκανε μια σκληρή δήλωση που χρειάστηκε να διευκρινιστεί στον αέρα αμέσως για να μην υπάρξουν μηνύσεις.

«Έχω τοποθετηθεί κι έχω πει ότι με αυτό το άσχετο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο να μας ενώνει. Λέει τις βλακείες του. Παριστάνει τον κριτή και είδαμε με ποια λογική. Να σβήνει το ρεμπέτικο τραγούδι λέγοντας είτε boring είτε ανύπαρκτο... Χάλασε όλη την εκδήλωση των Mad, παίζοντας ξύλο και σκορπώντας τον πανικό στους συμμετέχοντες. Ποιος τώρα...

mikroytsikos.jpg

Δεν μπορεί να βρίζει... Εγώ το ξέρω, να με μηνύσει. Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υποτιμά την ελληνική μουσική; Ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Θα του στείλω την "Άνοιξη" να πνιγεί εκεί μέσα. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, είναι ανύπαρκτος. Έχω κάνει τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση. Εγώ ξέρω τι είμαι...», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για να μην υπάρξει παρεξήγηση και μηνύσεις, δεν του βρήκαν ποτέ ναρκωτικά», επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τι ειπώθηκε στη Super Κατερίνα, στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved