Αποκάλυψη Ράνιας Σχίζα: «Δεν ήταν κακοποιητικός, ήταν ψυχοβγάλτης και ψυχοπομπός»
Media

Αποκάλυψη Ράνιας Σχίζα: «Δεν ήταν κακοποιητικός, ήταν ψυχοβγάλτης και ψυχοπομπός»

H Ράνια Σχίζα μίλησε στο Πάμε Δανάη για τις δύο κόρες της, τα social media και αποκάλυψε πως ασχολήθηκε με την υποκριτική.  

Η Ράνια Σχίζα πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή» της Κικής Μαυρίδου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Λάσκαρης και ανεβαίνει στο θέατρο Vault κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η ηθοποιός υποδύεται τη μητέρα του Κώστα Ταχτσή, του συγγραφέα που έγραψε το εμβληματικό «Τρίτο Στεφάνι», ο οποίος δολοφονήθηκε και δεν βρέθηκε ποτέ ο δολοφόνος του.

«Ο Ταχτσής είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο σχολείο και σήμερα στην Ελλάδα μιλάμε για συμμορίες παιδιών και βιασμούς και αναρωτιέμαι τι θα γίνει. Η μητέρα του Ταχτσή ήταν ένα αγρίμι και της έμοιασε ο Κώστας, αλλά το λάθος της ζωής της ήταν όταν στα 7 του τον έδωσε να τον μεγαλώσει η γιαγιά του».

«Κάθε βράδυ που παίζω έρχεται αυτή η ψυχή να μιλήσει και να ζητήσει συγχώρεση, ξέροντας πια ότι είναι αργά και δεν μπορεί να την έχει», είπε η ηθοποιός.

rania-sxiza.jpg

Η Ράνια Σχίζα αποκάλυψε ποιο ήταν το γεγονός που την ώθησε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Όπως είπε η ίδια, η υποκριτική ήταν κάτι που την έτρωγε πάντα.

«Αρχικά πέρασα στο Μαθηματικό και κάποια στιγμή συνέβη, έκανα αυτό που ήθελα. Συνέβη κάτι τραγικό που μου αποκάλυψε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, να το κάνεις τη στιγμή που το θέλεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί την επομένη μέρα».

«Έφυγε από τη ζωή κάποιος πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που ήθελε κι εκείνος να κάνει κάτι πολύ. Μόλις τέλειωνε κάτι δρομολογημένο, αλλά δεν πρόλαβε».

Όπως είπε η ηθοποιός, ο πατέρας της είναι φούρναρης και στον φούρνο του έχουν δουλέψει τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της. Η ίδια θυμάται να σηκώνεται πρωί – πρωί με τη μητέρα της και να μελώνουν μελομακάρονα στον φούρνο.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον Λευτέρη Βογιατζή.

«Ο Λευτέρης Βογιατζής ήταν πράγματι πάρα πολύ σκληρός, αλλά ήταν το ίδιο και με τον εαυτό του. Δεν ήταν κακοποιητικός, ήταν ψυχοβγάλτης και ψυχοπομπός», είπε.

«Όλοι μας κουβαλάμε ένα σταυρό, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος στη συνθήκη που βρισκόμαστε εγώ να βγάλω ό,τι έχω επάνω σου. Όταν δω ότι κάτι είναι τοξικό στη δουλειά μου, μάλλον θα σηκωθώ και θα φύγω».

Η Ράνια Σχίζα έχει δύο κόρες. Η μεγάλη της κόρη είναι γυμνάστρια και προπονήτρια, ενώ η μικρή της κόρη είναι χορεύτρια και βρίσκεται στο Βερολίνο.

«Έκανα οικογένεια επειδή μου το «έβγαλε» ο άνθρωποό μου. Η μητέρα μου έλεγε ότι θα παντρευτώ μονό ορφανό άνθρωπο γιατί είμαι “γλωσσού”».

rania-sxiza45.jpg

Ακόμη, η Ράνια Σχίζα πρωταγωνιστεί στο έργο «Αράφ» του Γιάννη Τσίρου, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη. Συμπρωταγωνιστές της ο Ιωσήφ Πολυζωίδης και ο Φώτης Λαζάρου, με την παράσταση να ανεβαίνει στο θέατρο Αποθήκη.

«Σε ένα νησί του Αιγαίου τρεις άνθρωποι σώζουμε ένα σκύλο. Το έργο θέτει πολλά ερωτήματα και ηθικά διλήμματα, υπάρχει ο νόμος αλλά και το «σου κάνει καρδιά;». Από τον καναπέ και το κινητό παίρνουμε πολύ εύκολα θέση και πετάμε την πέτρα στον άλλον. Γινόμαστε τιμητές των πάντων με άποψη για τα πάντα, αλλά γιατί;», είπε.

«Είχε βάλει ο Τσίρος το 2015 την ηρωίδα μου να λέει «κανένας δεν θα κλώτσαγε ένα σκύλο πετώντας τον στη θάλασσα, αυτό θα σήμαινε την οριστική παρακμή μας». Η ζωή προσπέρασε τον συγγραφέα, γιατί πριν λίγο καιρό κλώτσησαν έναν άνθρωπο μέσα στη θάλασσα και τον έβλεπαν να πνίγεται. Η παρακμή μας είναι δεδομένη», ανέφερε.

1699265715250-696269466-rania-sxiza.jpg

Όπως είπε η ίδια, τα social media την αγχώνουν.

«Τι στοιχίζει να πεις μία καλή κουβέντα σε έναν άνθρωπο; Δεν είναι κακοποίηση να λέγονται μόνο όσα θα πειράξουν τον άλλο; Ανεβάζουν έναν άνθρωπο πολύ ψηλά και την επομένη στιγμή τον
αποκαθηλώνουν», είπε.

«Βλέπω τον Μίλτο Τεντόγλου που είναι αριστούργημα, τον έχουν αποθεώσει αυτή τη στιγμή και από μέσα μου «τρέμω» την ηδονή του να τον γκρεμίσουν. Το απεύχομαι», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved