Καινούργιου για Light: «Έμαθα ότι λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή»
Media

Καινούργιου για Light: «Έμαθα ότι λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε σήμερα 6/11 στον αέρα ότι ο Light λέει διάφορα για εκείνη δημόσια.

Μάλιστα, όπως είπε η παρουσιάστρια, δεν λέει μόνο για την εκπομπή της αλλά και για εκείνη προσωπικά.

«Έμαθα σε backstage ότι λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή, παρόλο που δεν με γνωρίζει προσωπικά και δεν με αφορά κιόλας. Μια φορά τον είχα δει νομίζω και ήταν ευγενικό το παιδί, σε μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενής, μια χαρά ήταν.

Πέρσι είχαμε πει ότι μετά το περιστατικό στα MAD δεν θα τον ξαναπαίξουμε, βλέποντας ότι του δίνεται μια ευκαιρία και μαθαίνοντας ότι έχει μετανιώσει όλο αυτό που έχει συμβεί στα Mad και θέλει να αλλάξει το προφίλ του, κάτι που τον τιμούσε. Εμάς μας άρεσε και λέγαμε τι ωραία που τα λέει και πς τοποθετείται στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Τον αποθεώσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

kainoyrgioy2.jpg

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και πολλοί από εμάς δεν είμαστε εριστικοί με κανέναν, δεν κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, δεν τους μειώνουμε. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και στη δεύτερη ευκαιρία, όπως και τη δώσαμε εμείς στον Light μετά τα MAD VMA. Εκείνος γιατί τους ισοπεδώνει όλους;

Γιατί τους λέει όλους γλάστρες, γιατί τους λέει όλους φυτά; Γιατί προσπαθεί και μειώνει τη δουλειά των πάντων; Αν λοιπόν έχει αυτή την καλοσύνη της ψυχής, που μαθαίνω ότι off δεν είναι κακό παιδί, πραγματικά, γιατί βγάζει αυτή την εριστική συμπεριφορά; Δεν απολογούμαι στον Light. Είπα αυτό που γνωρίζω, λέω την πραγματικότητά μου. Εγώ πιο πολύ έχω συγχυστεί για όλα αυτά που έχει πει για εσένα...».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved