Χατζίδου για Κονδυλάτο: «Να κλείνουν τα μικρόφωνα & να φεύγουν οι δημοσιογράφοι όταν μιλάει. Ντροπή»
Media

Χατζίδου για Κονδυλάτο: «Να κλείνουν τα μικρόφωνα & να φεύγουν οι δημοσιογράφοι όταν μιλάει. Ντροπή»

Breakfast@Star: Την άποψή της για τον Περικλή Κονδυλάτο και τις δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες είπε σήμερα 6/11 η Ελένη Χατζίδου.

Η ίδια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι θα ήταν καλύτερα ο σχεδιαστής κοσμημάτων να μιλάει με το έργο του και να μην λέει τίποτα άλλο ενώ δεν δίστασε να προτείνει να φεύγουν οι δημοσιογράφοι και να κλείνουν τα μικρόφωνα κάθε φορά που μιλάει.

xatzidoy.jpeg

«Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και νέα πράγματα στο τραπέζι. Εντωμεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες που τις έχουμε σχολιάσει όλοι, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι κλπ.

Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει “με πειράξανε, με κακοποιήσανε”, θα ρωτήσει “τι φορούσες;”. Ντροπή, ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς, ας μιλάς με το έργο σου. Καλύτερα να μην ξαναμιλήσει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved