Μενεγάκη: Το on air μήνυμα στην Μπακοδήμου για τους γιους της
Media

Μενεγάκη: Το on air μήνυμα στην Μπακοδήμου για τους γιους της

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έστειλε ένα μήνυμα στην Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου της γιου, Νικήτα.

Στην εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή, Γεια σου που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου η οποία ανέφερε για τον γιο της, Νικήτα: «Γιόρταζε το αγόρι μου το μεγάλο έγινε 23. Σκέφτηκα να γράψω “χρόνια πολλά γιε μου” και λέω από κάτω θα γράψει “ευχαριστώ ρε μάνα”». Και ένας συνεργάτης της τής είπε: Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με τη Μαρία να απαντά: «Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε “θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι».

mariabacodimou-nikitas.jpg

Η Ελένη με αφορμή το εν λόγω απόσπασμα, τόνισε: «Μαρία, να σου ζήσει! Τα παιδιά της είναι πραγματικά ωραία και καλά παιδιά… Το πρώτο της παιδί είχε γενέθλια και το θυμάμαι».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γιος της Ελένης, Άγγελος Λάτσιος και τα παιδιά της Μαρίας, Νικήτας και Άρης Αργυρόπουλος κάνουν παρέα από μικρά παιδιά.

elenimenegaki_1699018387_3227922645579505581_205797726.jpg

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μαρία μου, λες παλιά μου στέλνανε άντρες και τώρα κορίτσια για τα αγόρια μου… Αυτό που είπε η Μαρία μου, δεν συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για το μέχρι που μπορείς να μπεις και τι να γράψεις στα social media στα παιδιά σου που μεγάλωσαν είτε τα βλέπουν όλοι είτε όχι…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved