Κατερίνα Ζαρίφη: «Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά σε κάποιον όταν παρουσίαζα τον Πρωινό Καφέ…»
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά σε κάποιον όταν παρουσίαζα τον Πρωινό Καφέ…»

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΣουΣου και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί όταν ήταν στον Πρωινό Καφέ.

Η παρουσιάστρια είπε: «Κάνουμε την επανάστασή μας με το χιούμορ. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο bullying στον ρατσισμό. Έχω πλακωθεί στον δρόμο για αυτό. Χάνω τον έλεγχο όταν βλέπω σε παιδιά και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Πρέπει να απαντάμε σε αυτά, είναι σκουλικάκια που τρώνε την ψυχή μας. Δεν τα δέχομαι καθόλου αυτά τα δύο».

Και τόνισε: «Ήταν στο όριο οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου. Δέχομαι ότι η αισθητική του καθένα είναι υποκειμενική. Είναι κάτι σαν τη γεύση η αισθητική. Εγώ είμαι υπέρμαχος να φοράμε και να είμαστε όπως γουστάρει ο καθένας. Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν κάνει μπάνιο 20 χρόνια γιατί ντρέπονται για το σώμα τους.

Το πέρασα επί Πρωινού Καφέ. Μας είχαν αλλάξει τα φώτα οι εκπομπές, αναρωτιόμουν “αυτή είμαι εγώ”. Μιλάμε για βρισίδι όχι αστεία. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, αλλά μετά έγινα πιο σκληρή και αγνόησα αυτούς τους ανθρώπους.»

zarifi5.jpg

Και πρόσθεσε: «Μεγάλος σε ηλικία δημοσιογράφος τότε, έλεγε ότι είναι άσχημοι χοντροί, δεν γίνεται να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ. Με έκανε να καταλάβω εκείνη την εποχή ότι έτσι είναι. Χαίρομαι που δεν κινήθηκα νομικά, γιατί έτσι θα έδινα αξία σε αυτόν που εκφράζει την άποψη αυτή. Τότε ζούσε και ο μπαμπάς μου και σκεφτόμουν πώς θα το πάρουν οι γονείς μου. Όταν εκφέρεις μία γνώμη κυρίως για την εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος αυτός περιβάλεται από άλλους ανθρώπους».

zarifi.jpg

Και για τα νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε: «Κάνουμε μια πολύ ωραία προσπάθεια σε ένα restart ενός καναλιού. Υπάρχουν μέρες που λέμε σήμερα μας αγαπάνε και άλλες που λέμε ότι δεν μας χωνεύουν. Έχουμε μάθει πια να μη μας επηρεάζουν τόσο. Όσο ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ πετούσα αετό. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι εμένα αυτή είναι η δουλειά που μου ταιριάζει. Σκεφτόμουν πολεμικές ανταποκρίσεις, τη νομική. Η Ελένη με έκανε οπτικά άνθρωπο.

Η ιδέα δεν είναι δική μου, είναι στελέχους της Barking, μου την είπε και λέω τι τρέλα είναι αυτή. Όνειρό μου είναι να κάνω ένα χιουμοριστικό δελτίο. Μπορώ να συνδυάσω την υποκριτική με την παρουσίαση. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάτι. Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και πρέπει ο κόσμος να το συνηθίσει…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved