Νίκος Κουρής: Η λεπτομέρεια του γάμου του με την Τοπαλίδου που συγκίνησε την Ελένη
Media

Νίκος Κουρής: Η λεπτομέρεια του γάμου του με την Τοπαλίδου που συγκίνησε την Ελένη

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον γάμο του που θα γίνει τον Δεκέμβριο με την Έλενα Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και έναν γιο, τον Πέτρο, που είναι στην εφηβεία και μία λεπτομέρεια του γάμου του που αποκάλυψε, συγκίνησε την παρουσιάστρια. 

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου και την απόφασή τους να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια.

«Αυτό έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με ένα τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε ερωτευμένοι ακόμα.

Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη. Τους ξαφνιάσαμε όλους αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε το παιδί μας, τον Πέτρο.

Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε καταλάβαμε πως για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και γι’ αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει.

Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ... Πιο πολύ με συγκινεί που ο Πέτρος θα την φέρει στην εκκλησία…» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

eleni-nikos.jpg

Με την Ελένη Μενεγάκη να λέει συγκινημένη: «Συγκλονιστικό αυτό που θα ζήσετε! Νίκο, μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα, όπως είστε τώρα… Τίποτα να μη σας πιάνει, να απολαμβάνετε την κάθε μέρα μαζί και μπράβο για το παιδί σας…»!

Και στη συνέχεια ανέφερε η παρουσιάστρια: «Την Έλενα δεν την έχω γνωρίσει, τη βλέπω καμιά φορά στους Πανθέους και τη χαζεύω… θα ήθελα να τη γνωρίσω, όταν τη δεις το βράδυ πες της δυο καλές κουβέντες για εμένα…» και του ζήτησε να μεσολαβήσει προκειμένου η Έλενα Τοπαλίδου να είναι καλεσμένη της.

eleni-1.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πρωταγωνιστούν στην παράσταση, Η εκατομμυριούχος, στο θέατρο Παλλάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved